Деси Слава с ултиматум от младото си гадже: Ако не спреш да дебелееш – зарязвам те!

Десислава дебелаДесислава  е получила най-кошмарния ултиматум за една жена – да спре да дебелее. Новото й гадже вече било стресирано от преливащите й форми и съвсем сериозно заявило, че трябва да почне диета.

Двамата се залюбиха след участието на певицата в Биг Брадър, когато тя за втори път пред очите на цяла България бе изоставена от Зарко. Въпреки че каза, че не й пука, Деси преживя лошо втората си раздяла и започна да се утешава с големи порции храна, мазни банички, цели кутии с бонбони и… всичко, което й попадне пред очите.

Макар че веднага намери заместник на Зарко – по-млад и по-надежден, боксьорът Благой Найденов се оказа и по-твърд от предшественика си. Въпреки че е лудо влюбен в чалгаджийката и се чувства „избран“, той искал жената до него да е перфектна и да го кара да се гордее, а не да се черви.

Младокът непрекъснато отнасял подмятания от приятелите си, че гаджето му доста се е закръглило и изглежда смешно на сцената. На Деси не й пукало от килограмите, излизала по впити потничета и къси полички, а коремът й  щедро се разливал опд изрязаните горнища. Гледката не била апетитна, а грозна и феновете се скъсвали да я критикуват.

Десислава коремНай-много се ядосвал Благой понеже нейният външен вид се отразявал на достойнството му. Той нямал нищо против да си я гушка под чаршафите и дебеличка, понеже бил много влюбен, но примирал от срам, когато му се подигравали. Пък и я виждал как тресе телеса по дансинга и бил съгласен, че гледката не е красива.
Боксьорът  дълго време се опитвал дискретно да намекне на любимата си,  че е крайно   време да спре да се тъпче и най-сетне да се върне към предишното си аз. Накрая я заплашил в прав текст, че повече няма да излиза никъде с нея, ако тя не свали поне пет килограма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pNCdXt1MXps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *