Денков пред „Известия“: Няма значение дали българската икономика ще пострада, важното е санкциите да имат ефект върху Русия (С ВИДЕО)

„Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската федерация“. Това е заявил на 17 февруари министър-председателят на България Николай Денков в разговор с кореспондента на руския вестник „Известия“ Семьон Бойков.

На въпрос от страна на руската медия дали ограниченията оказват влияние върху българската икономика, Денков е отговорил: „Няма значение дали (икономиката ни) страда или не“.

Според него „много неща са важни“ за българския народ и санкциите са едно от тези неща.

Денков е заявил още, че Украйна има перспективи в бъдеще да се присъедини към Европейския съюз и НАТО. Той е отбелязал, че Алиансът има „много ясна посока“ за развитие на блока за периода до 2030 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

По-рано, на 9 декември, в българския парламент се стигна до конфликт за доставката за Украйна на изведени от въоръжение български бронетранспортьори, допълва руската медия. „Сбиването е предшествано от словесна престрелка, лидерът на българската опозиционна партия „Възраждане“ Костадин Костадинов се възмути от факта, че България „дава милиарди на Украйна“ за сметка на собствените си граждани“, пише „Известия“.

Преди това на 4 декември българският президент Румен Радев блокира предоставянето на помощ на Украйна под формата на изведена от въоръжение бронирана техника. Радев подчерта, че тази техника може да се използва за охрана на границите на страната и оказване на помощ на българското население при природни бедствия и аварии.

Руската медия допълва, че на 24 октомври политологът Дмитрий Журавльов е предположил, че България, заедно с Унгария и Гърция, може да стане първата страна, която ще спре да подкрепя Украйна.

Източник: iz.ru

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

27 коментара

    • ТОЗИ ПЛЪХ С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ ОФИЦИАЛНО Е ОБЯВИЛ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
      ЗА МЪРТЪВ-ИЗВЪРШВА СЕ ОТНОВО ГЕНОЦИТ.

    • То и населението на бившата държава България няма общо с българският народ.
      Народа български е под 10% от изродите бродещи по родната ми земя.
      Всичко останало е шебек, толерантен роб, башибозук, еничар, антибългарин…….. и тотален тъпир готов да го шибат мангали, чифути, търци, гърци, македонци, сърби, румъноиди, британоварвари….
      Аналноподатливите сексуални играчки не са български народ!

      • E, ся тука съм напълно съгласен с теб.

  1. Боже господи, как е възможно такова духовно падение. За този и бесилката ще е чест. Американците са намерили ново средство за убиване на своите престъпници. Няма ли да донесем един такъв стол, щото престъпниците у нас станаха твърде много.

  2. Този не трябва да се грижи за България , мястото му е в канала !
    Жажда за мъст…
    Добре се вписва в историята! Ние помним !!
    Ние не сме те избрали , не можеш да говориш от името на народа !

  3. Ха стига с това българския народ това , българският народ онова . Аз освен една тотална мърша и мърда не виждам. Ако не бе така дали щеше да има гербаджии,харвардци и всякакви продажни отрепки рушащи страната. Но те не са виновни , а виновна е мършата която си потроши краката да търчи към урните и да им даде власт.

  4. Състезанието “ кой е по-голям родоотстъпник“ навлезе във финална права. След Соломон, този напира за първото място. Но Тагаренко още не е казъл своята последна дума – за сега само се кани да подари на Зелето един от военните ни заводи! Състезанието става все по-напечено! Скоро всички ще разберем, защо преди повече от половин век се е появил в България един “ народен съд“. Пак ще има такъв! Пак!

    • Съгласен съм за “народен съд “,но питам се и не знам отговора кой ще го организира този съд?
      Народът глух и ням и силно кънтят оковите му!!!

    • Съгласен съм за “народен съд “,но питам се и не знам отговора кой ще го организира този съд?
      Народът глух и ням и силно кънтят оковите му!!!

    • Да, да ще има. Този път организиран от султана и всеки християнин ще е на дръвника…. нищо че населението на бившата държава България очаква друго развитие.

  5. На 18 февруари 1873 г. Левски е обесен в покрайнините на София от турците. Така че, да сведем глави в памет на годишнината от смъртта на Васил Левски!

  6. Я НЕ САКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ , А САКАМ НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ. /българска поговорка/. Тъпо, по-тъпо ,най тъпо, академик денков.

  7. Позволявам си едно допълнение. Времената се менят постоянно но не трябва да забравяме, че преди повече от половин век, така наречените „шумкари“ на територията на България са имали против себе си една организирана политически сила действаща съгласно един закон – Закона за защита на държавата! Наказанието по него е едно – смърт чрез разстрел. И въпреки това шумкарите са излезли в гората, рискували са живота си и в крайна сметка са победили. Сега времето е друго. На територията на България срещу хората е изправено гостоприемното дупе на една Асена, тъпнята на един академик, мерака на един българо-канадец и т.н. Разликата е огромна. Сега ще е по-лесно!Ще стане – иначе наистина ще се затрием като народ и държава, за голяма радост на някои от съседите ни – не само на юг но и на северо-запад.

    • Тогава все още е мъждукал български дух, сега над 90% от населението мечтае да застава пред всеки в любовно-осеминителна поза.

    • Т.нар. „шумкари“ нищо друго не са правили освен да обират мандри,добитък и градините със зеленчуци по селата,за да имат какво да хапват на горските си пикници. „Организираната политическа сила“ е била напълно наясно и къде се крият,и от къде крадат,но ги оставяла да им гледа сеира.Един стар комунист,участвал и в разстрелите без съд ,и като заседател по време на Народния съд преди години ми разказа един виц.Ще го цитирам тук: „Из дневника на един партизанин.5 септември 1944 г. Превзехме гората и победихме стражарите.Ура!!! 6 септември.Жандармеристите бързо се ориентираха и си възстановиха изгубените вчера позиции. 7 септември.Нашият политкомисар ни държа тази сутрин прочувствена реч и ни каза,че ако не си върнем позициите,довечера няма да има вечеря за никого.Няма мърдане.Ще изгоним жандармеристите.След 10 часа боеве отново завзехме горичката. Жандармеристите не ни бяха оставили нищо за ядене.Ще си лягаме гладни.8 септември . Жандармеристите пак ни събудиха рано рано. Бе тия хора не спят ли нощем?! Започваме боя гладни. … Цял ден водим битки с променлив успех ту за нас,ту за тях… Няма ли край?!…А ни обещаваха,че ще бъде само кратка разходка из природата!….9 септември На горския му писна и ни изгони от горичката… Слизаме към града в колона. Поне ще се изкъпем и ще ни нахранят „.

      • И през цялото това време гледахме на живо порно с майкати, баба ти и орда цигани, за да се пръкне рода ти от изроди

  8. Този нагъл боклук няма право да говори от името на българският народ! Той е във власта неправомерно и благодарение на колосална фалшификация на изборният резултат! Всички властимащи от кмет нагоре след 1990 година подлежат на Народен съд и последващо незабавно изпълнение на присъдите по формулата Николае Чаушеско! Това са национални предатели и милост за тях не бива да има! Наказанието се отнася не само за тях лично , но и за роднини, приятели, бизнес партньори!

  9. Гледайте в ютуба гадателката „Ничия земя.За леля Минка, която прави чудеса от17,02,2024 г. Прогнозите и аз бъдещето не са нинкак оптимистични.

    • Не са за теб и мен.
      За сатаниската секта са си прекрасни.
      Как и защо мислиш албанците от 2.5 млн. за 30 г. станаха 20, а турците гонят 90?

  10. Този идиотизиран маняк се е възпитавал и учил през т.н. коменстическо време. Държал е изпити по марксизъм-ленинизъм, ходил е на манифестации, викал УРА на БКП ш КПСС, бил е отличник по политикономия. Е, как без такива заслуги ще се издиге до професор, дори академик. Изглажда е бил член на БКП, ала Цицка. Ето от такива „патриоти“ трябва най-много да се пезим. Подобна е биографията на всички властници,управлявали досига, като се почне от жалкия плазмодий Желав, пастирката Племвю, мутрата Бойко, двамата харвардци издигнати от Радев и сега плюещи срещу него, и ето – академика. Боже, пази България от такива „патриоти“.

  11. Този идиотизиран маняк се е възпитавал и учил през т.н. коменстическо време. Държал е изпити по марксизъм-ленинизъм, ходил е на манифестации, викал УРА на БКП ш КПСС, бил е отличник по политикономия. Е, как без такива заслуги ще се издиге до професор, дори академик. Изглажда е бил член на БКП, ала Цицка. Ето от такива „патриоти“ трябва най-много да се пезим. Подобна е биографията на всички властници,управлявали от 89 до сега, като се почне от жалкия плазмодий Желав, пастирката Пленвю, мутрата Бойко, двамата харвардци издигнати от Радев и сега плюещи срещу него, и ето – академика. Боже, пази България от такива „патриоти“.

    • Иванов, някакво учудване долавям?
      Очевидно си пропуснал речта на клинтън от 93 г., че бълканите до босна трябва да станат мюсюлманска територия. Това си е план който стриктно се спазва и православните биват тотално заличавани, прогонвани или вкарвани в друга вяра, като доновото-протестанство, вяра в сатаниски врачки, баячки и оракули , или направо женят православните девойки за брадати сирийски майки да им раждат главорези…..

  12. До „Пополина вокс“.
    Прочетох вица. Дали ще можете да го разкажете в центъра на България – село Ястребино? Ако опитате да го направите – един съвет. Вземете си повече вазелин и си прежалете това на което седите! Може да се обадите на „видния еднакво от всякъде“ евро….. – Йорданов за да Ви придружи. Той има същите разбирания като Вас! За септевнрийско въстание няма нужда да четете нищо – липсва Ви капацитет за проумяване на тази част от националната ни история! Викайте силно – „С малко но за винаги“, бъдете родител едно или две – според случая и бранете демокрацията навсякъде по света. Успех!

  13. Казаха ни го в прав текст:
    „Я че си запалим къщата че да изгори на Вуте плевнята.“
    И този ИЗРОД все още е жив и все още мърси само с това че е жив България.
    Преведени на нормален език думите му означават:
    ГОТОВ СЪМ ДА СЪСИПЯ И УБИЯ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА УГОДЯ НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ ПОСОЛСТВОТО!

    СМЪРТ ЗА УРОДА И ЦЕЛИЯ МУ РОД. ТАЗИ ГЕНЕТИКА НЯМА ПРАВО НА ЖИВОТ СЛЕД ТОВА ИЗКАЗВАНЕ.

  14. Къде гледа прокуратурата или онази подигравка с правосъдието, наречено „Българска съдебна система“?
    Защо не се самосезират за огромното НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, което представлява това изказване:

    „Няма значение дали българската икономика ще пострада, важното е санкциите да имат ефект върху Русия“

    Трябва ли да припомня на този УРОД, че той по някакво недоразумение е на позицията Премиер на България, а не на укро-нацистката БИВША държава и че ПЪРВОТО МУ ЗАДЪЛЖЕНИЕ е да се грижи за ПРОСПЕРИТЕТА И ДОБРОТО НА БЪЛЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ и тогава да обърне внимание на ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ, И ТО САМО АКО НЕ ПРОТИВОРЕЧАТ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
    А БЪЛГАРИЯ НЯМА ИНТЕРЕС ИКОНОМИКАТА И ДА БЪДЕ САБОТИРАНА.
    В нормална държава този идиот, който открито си признава, че жертва интересите на Родината си за да угоди на интересите на чужда, враждебна на нас държава (спомнете си бомбардировките на краварите и британците над София и изказването на Чърчил) би бил НЕЗАБАВНО РАЗСТРЕЛЯН за ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И УМИШЛЕНО САБОТИРАНЕ НА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.
    СМЪРТ НА СГЛОБКАТА НА НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.