Деница Гаджева ражда син на Волен в края на лятото

Волен скандалЛидерът на „Атака“ Волен Сидеров е на крачка от сбъдването на най-съкровената си мечта.
Политикът отдавна мечтаеше  да стане родител, но това така и не се случваше. Много скоро обаче  неговият блян ще се превърне в реалност.
Първото  му дете ще се изплаче  в края на лятото и със сигурност ще бъде момченце. Майката е ясна. Това е неговата съпартийка и дългогодишна приятелка Деница Гаджева. Деница от няколко години е гадже на Волен, а сега стана и  жената, която ще го дари с дете.
Това ще бъде първото отроче  на Сидеров. От брака си с Капка Сидерова той няма собствени деца, двамата отглеждаха нейното, въпреки че връзката им продължи цели 15 години и тя можеше да го зарадва с рожба, но не поиска заради собствената си кариера.
По този начин последните надежди на Капка да си върне Волен в семейното ложе се изпариха. Доскоро тя не криеше, че все още има чувства към него и се надява кризата му на средната възраст да отмине и той да се прибере обратно при нея.
Сега обаче нещата са коренно различни. Сидеров едва ли би оставил майката на собствения си син, за да се върне при бившата си жена само от лоялност.
Освен това двамата с Деница се и обичат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *