Две дами се борят за сърцето на малкия Валери Божинов

Алисия и ВалеркоСинът на Валери Божинов и Алисия – Валери – младши, е доста търсен отсега и  сърцето му вече се борят две малки дами, макар че той е още малък и не разбра от любов.

Кандидатките в благородната надпревара са дъщерята на Христина Витанова и Благо Георгиев – Йоана и щерката на Азис и Гала  – Рая.

В интернет вече се е появила  снимка, на която Валерко е гушнал любвеобилно Йони, пише hotarena.net.  Малката  също го е прегърнала и го гледа собожание. Очевидно приятелството между Христина и Алисия сближава и техните рожби и те си играят заедно, засега на безобидни игрички,  докато майките им пият кафе и оправят светските клюки.

Другата кандидатка за любовта  на малкия  е щерката на Азис – Рая . Русокосата малка фурия, която певецът  продължава да крие от медиите и да заплашва всеки, който я снима, също обича да е близо до Валерко.

Двамата постоянно афишипат  приятелството си, като сами качват общи снимки в социалната мрежа. Алисия казала на Азис нашега, че нейният син е подходяща партия за наследницата на фолк певеца, а той пък веднага приел с широка усмивка идеята. Азис обяснил, че е ревнив баща, бди като орел над детето  и би дал дъщеря си само на достоен зет от сой  като малкия Валерко.

Той е възпитан добре, има известни родители, съвсем не е беден,  от него се очаква да тръгне по стъпките на баща си  да стане  известен футболист. По-достоен  за сърцето на скъпата му Рая няма да намери, коментират приятели на чалга идола, които вече са се замислили за бъдещата сватба на момиченцето.

Седемгодишните хлапета  учат в едно и също елитно частно училище и даже са в един клас. Двамата малчугани са много близки и често след училище си играят в някой от домовете на известните си родители. И си нямат идея, че възрастните вече ги сватосват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *