ГРАБ*АЙТЕ ТЕЛАТА!

В Сбирщината ( НС ) се водят епични боеве. БСП и „Възраждане“, а последно май само „Възраждане“, хвърлят „камъни и дървье“ върху ордите на Сюлейман Безумний ( Соломон Леви Явиш ) и башибозука. Не щадят и телата си, в неистов порив да опазят „заветния връх“ – Конституцията.

Но аз питам – защо вместо да блокират парламентарната трибуна, което очевидно е неефикасен ход, щом фашизмът и башибозукът продължават да ораторстват пред микрофон от залата, БСП и „Възраждане“ не блокират самата сграда на Сбирщината? Не е нужно да късат кабели – необходимо е да призоват симпатизантите си пред бившия Партиен дом. Щом се блокира зданието, никой не може да влезе в него и да води „дебати“, освен ако проникне през някой таен тунел – като „терорист на Хамас“. 

Защо не го правят, а разиграват някаква оперета буфа с вкус на пошъл фарс? Не са ли се досетили да свикат всенароден протест? Нямат ли пари за автобуси? Или се страхуват да не простудят активистите си в тия мразовити декемврийски дни ( макар и нагорещени до бяло от антибългарски събития )? 

Не, не е чак толкова студено. Ние, обикновените българи, разбираме чудовищното национално предателство, което петорният Франкенщайн – ПП/ДБ/ Герб/СДС и ДПС набързо иска да „сглоби“ преди Коледа и няма да се побоим нито от студовете, нито от смъртоносните гербаджийски магистрали – ако пътуваме от провинцията. Аз винаги пътувам на собствени разноски, никой никога не ми е плащал транспорта. За народа е ясно, че трябва да спре престъпниците и ще се яви в „триъгълника на властта“, ако бъде призован!

Но няма зов! Има цирк! Само на мен ли ми дъхти на фалш?

Това поведение на БСП и „Възраждане“ отваря очите ни за много неща – ако досега сме били слепи.

Дали пък двете партии не свикват общонароден митинг от страх той да не прерасне в мащабен конфликт и гражданска война – каквото вероятно е желанието на хаитянския екзекутор Мъртън? 

Ако е така – БСП и „Възраждане“ трябва да го заявят в обръщение към нацията. Аз смятам, че един общонароден протест – предупреждение срещу еничарската камарила в НС, която се радва на 20-процентен вот на изборите – според лъжливата им статистика, докато сборния процент на реалните им избиратели всъщност е не повече от 7-8 % от имащите право на глас – няма да доведе до „гражданска война“. В него пълноценно биха участвали и симпатизантите на Герб, защото те също са отвратени от мерзостта на върхушката си. Ако бъдат надлежно инструктирани да се пазят от провокации, участниците в митинга няма да ги допуснат. 

Но гражданска война неизбежно ще пламне ако и Конституционният съд одобри промените в Конституцията, които са изцяло в угода на чуждите интереси – и най-напред тези на Турция, САЩ и Израел.

* „Грабайте“ (от заглавието) не е печатна грешка, а точен цитат от „Опълченците на Шипка“.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

 1. Не зная как т.н. журналисти, т.н. политици, т.н. общественици и интелигенти, как всички тези, с много малки изключения… как гледат децата и внуците си в очите. Ние – обществото като цяло, как гледаме децата и внуците си в очите? Какво ще им завещаем, как ще живеят след 5, 10, 15 години? Те онези първите знаят какво ще завещаят на собствените си деца. А ние – редовите хора, знаем ли какво ще завещаем на собствените си деца!? Да, вероятно стари, болни и безпарични родители, за които да се грижат, ако могат естествено. Да подредиш държавата си е нещо много сериозно и отговорно. Това не е махленска свада, че да си гледаме сеира, седнали на чашка ракия.

 2. Ееее бахму и българина , не знаех че той чакал само зов ?!
  Зовът на Ктулу чака …

 3. Половината българи зяпат Нова, бТВ и БНТ и гълтат дивотията като фитки. Хабер не им става, какви решения се вземат от тяхно име. Там Бойко е царят на новините, тежко обяснява и зомбаците ръкопляскат. Променяли Конституцията, ако не си я чел никога, как ще разбереш? От новините? Не, там информацията е хаотична, важното се спестява и башбаканинът обвинява. Ако не беше Русия още 1500 години, тази територия, щеше да си живурка в Империята и дали султан или Делян, им е все тая.

 4. НС Съединението прави сила, бих оприличил на брака, и тъй както отрицанието конституцията ни отрича, конституция е с директна правна сила и всъщност ново законодателство сътвориха, него и народът ни възпял в песен
  Либе ле, да се не харосаш,
  либе ле да не прокопсаш,
  девет годин да лежиш,
  на десетата да станеш,
  в гърне със стьлба да слизаш,
  у него турски да седиш
  и пак да ти е широко,
  комар си коня да яздиш,
  иглени уши зенгии,
  и те да ти са хлабави

 5. Не само на Вас Ви дъхти на фалш.
  Работата е ясна.
  “Грабайте телата”!
  Хуанчо- като псуваш “българина”- ти от кой род си?!
  Ще черпиш- понеже ви плащат на коментар.
  Тролчета ньедни.

  • Е, то ти личи че си доста простичка, даже неможеш да вникнеш в смисъла на коментара.
   Когато не си чела един вагон книжки на времето така става , ама дерзай има още хляб да ядеш докато разбереш в кой лагер съм .

   • Персоналните обиди си ги вземи обратно. Като нямате аргументи- плюете като лами.
    Що се отнася до книжките, мухльо- със сигурност съм прочела повече вагони с книги от теб!
    Спирам тук от уважение към авторката.

 6. Анонимен- има 10 % алфа, 10-20% бета, 70 % оФчи планктон.
  Има и правило на Парето- 20|80.
  Нищо лично, само наука.
  20% от хората водят до 80% промени.
  Ако искате да бъдете полезни- забравете тези 80% оФце и се фокусирайте върху 20-те % будни.
  Нищо лично- само психология.

 7. Накрая извън темата- рязането и касапския подход към паметника на Съветската армия- в лицето на трети украински фронт и българския фронт от 12000 български бойци- беше ритуално изпълнение на брутална черна магия.
  Брутален сатанински акт.
  Време е да бъде изчегъртана статуята на сатанинското изчадие в центъра на София срещу партийния дом- онова с избодените очи, смъртния венец и кукумявката!

 8. Скандално- има репортаж по първи канал на РТВ за варварското ритуално разрязване на паметника. Забранен за бг. Мнението на нейно- Превъзходителство г-жа Митрофанова- също.
  Вероятно на читателите ви ще им е интересно да го видят.

 9. Както става ясно, Европа, в лицето на ам. подлоги се уплаши от кретенизма на българските натегачи, които по заповед на посола нарязаха антифашистки паметник. За да не изтърват България, ООН веднага излезе с решение за паметниците. Нашите посерковси няма да бъдат намазани, няма да бъдат даже мъмрени. Такива неща в окаяната ни колония.

 10. Колкото до коментара на Върбанова днес, обърках я с Гунчева. Вече съм преситен и отвратен от скандалното безхаберие и роболепие на моите съотечественици. Колко софиянци дойдоха на предния апел на Възраждане, една шепа хора. Останалото е утвърдена ЛЕШ.

  • Само глупака повтаря едно и също действие без резултат- ако ме разбрахте:)
   Иначе и аз имам въпроси за присъствието ви на 6 юни(не лично вашето).
   Така няма да стане- ако пак ме разбрахте.

 11. Предварително се извинявам, но това е лично обррщение към многоуважаваната от мен г-жа Върбанова- връзката е “Именник на българските князе”.
  По- конкретно- историческите съвпадения на княз Авитохол и княз Атила. Оказва се, както стигнах до този извод- че става въпрос за една и съща историческа личност.
  Ще пусна линк в следващия коментар, тъй като не знам дали ще бъде одобрен от сайта. Просто предизвикателство към Вас като историк- с намерение само да бъде за добро.

 12. Здравейте, Мина! Благодаря за коментарите Ви, винаги смислени и пламенни. Не съм забравила, че много пъти сте изразявали желание да чуете мнението ми за личността на Атила – българин ли е, идентичен ли е с Авитохол. За жалост и сега ще Ви отговоря, че не съм се занимавала никога с тази историческа личност, с нейния произход и даже епоха. Доколкото си спомням, Андрей Киряков е работил по този въпрос. Ще се радвам да науча повече, така че чакам с нетърпение линка. Сърдечни поздрави!

 13. Благодаря Ви!
  Вероятно правилата на сайта засега не допускат информацията, но истината ще си проправи път в тъмнината:)
  “И светлинката в мрака свети, и мрака не обзе я”.
  Оставям това на Бог.
  Бъдете благословена!
  Бъдете благословени всички милеещи българи!
  До скоро, до светлината!
  И- горе главите, приятели, малко остава!

 14. „те“ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ(защото не ГИ ИНТЕРЕСУВА)КАКВО Е „ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ“!!!“тЕ’ са ЕДНИ ЖАЛКИ „ТЪРГОВЦИ“!!!И нЕкъде ПИШЕШЕ „да ИЗГОНИМ ТЪРГОВЦИТЕ от ХРАМА“!!!АМИ СПОМНЕТЕ СИ,ЧЕ ТЕ ПЪРВА „сериозна“ СБИРКА СИ Я ПРАВИХА ВъФ МОЛЛЛ!!!ТЕ ВЛЯЗОХА ВъФ „храма“ и ГО ПРЕВЪРНАХА ВъФ ОБИКНОВЕннО ТЪРЖИЩЕ!!ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ХРАМ(парламента)ТОВА Е СРАМНО ТЪРЖИЩЕ,КЪДЕТО „те“ ТЪРГУВАТ С „нас“!!!ЗА ТОВА „ниЕ“ трЕбва да отиДЕМЕ и да сАбоРИМЕ ТОВА СРАМНО ТЪРГОВСКО СБОРИЩЕ,а ТЪРГОВЦИТЕ ДА ГИ овесИМЕ С ОБУВКИ КЪМ НЕБЕТО ПО СОФИЙСКИТЕ КЕСТЕНИ!!!САМО ТАКА ЩЕСЕ опраИме!!!!

 15. Няма да дойдат повече от 100тина души.
  На средния българин му е все е едно, Конституция, това, онова. А и колко са я чели? Разбират ли, че това е Основния закон на държавата? В манджата се слага ли? Нейсе.

 16. Привет, Мина. За мен не е едно и също лице… Аз лично отричам това че хуните имат общо с българите. Хуните са тюркско племе, българите са балкански народ, както мисля че знаеш..

  • Здравейте, Андрей.
   Не става въпрос за азиатци, а за тракийско племе- от което е и Атила-Авитохол. И което е било по земите ни преди десетки хиляди години.
   Атила е тракиец- българин.
   Измислица е тюрки, хуни, азиатци.
   Българската история е най- пазената световна тайна. Скоро истината ще излезе на светло и ще разберете.
   Благодаря Ви за интереса към рода ни и корените ни.
   Това за хуните и тюрките е брутална лъжа.

 17. С промените в конституцията се цели и да се гарантира, че децата на сегашните управници пак ще са във властта. На Корнелия, на Атанасов и т.н., както през 1989 г. или 1945 г. или дори 1878 г., когато чорбаджиите ставатдържавниците в новата държава. Не са 80 г. управление на комуницити и техните деца – 150 г. са управление на чорбаджии и техните деца. И американците си имат техни цели, ама не е само заради това промяната.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *