Главчев ПЛАШЕЩО: Някой КЛАТИ държавата с АПОКАЛИПТИЧНИ сценарии! Вижте ШОКИРАЩАТА истина! Вижте ТУК!

Всички сме забелязали отдавна, че винаги, когато властта на министри, депутати и прочие готованковци на държавната трапеза, както много точно ги определи народният поет Иван Вазов, бъде застрашена, се започва едно неистово сипене на огън и жупел по опозицията.

Точно това прави сега и председателят на парламента Димитър Главчев. Той, уж недоумяващо, а всъщност доста уплашено, взе да каканиже, че  опозицията изобщо не трябвало да говори за никакви критики и за никакви вотове на недоверие. СЕГА не трябвало да говори, защото идвало време за българското европредседателство.

Главчев вижда нещо страшно и едва ли не апокалиптично, в намерението на опозицията да внесе вот на недоверие към правителството. Само защото сме щели да бъдем европредседатели. И не трябвало да се излагаме пред света.

А това, че излагаме две трети от българските граждани на ужасяваща мизерия и липса на каквато и да е перспектива…Това че зловещият демографски срив унищожава корените на българската нация…Това че знанията на децата ни са паднали под критичния минимум и училището вече не е образователна институция, а място за разпространение на дрога и за мултиплициране на насилието от най-ранна възраст…Това изобщо не притеснява шефа на депутатите.

Нещо повече. Главчев смята, че всичко в страната върви по мед и масло. Почти нямало безработица, имало финансови излишъци. Имало нова сграда на съда?! Правителството искало да реформира съдебната система. Можело и да продължи дискусията по Антикорупционния закон…?!

Е, заявява с апломб Главчев, как е възможно  при толкова „розови“ показатели на „икономиката“, някакви хора в парламента и извън него, да се осмеляват да подлагат на необоснована критика, „прекрасния“ кабинет на ГЕРБ?

Ами възможно е, г-н Главчев. Защото ако сте чули вашият премиер, той пък казва точно обратното. Аз, твърди нахъсано Борисов, искам да дам пари на всички. Но НЯМА. И не знам коя сфера да пренебрегна. Пари трябват и за здравеопазването, и за образованието, и за пожарната, и за МВР, и за правосъдието, и за строителството…

Е, кой сега е прав? Гуруто на ГЕРБ, който плаче, че няма пари, или шефа на парламента, който пък смята, че всичко е от хубаво по-хубаво в държавата?

Щом управниците не могат, нека тогава ние, обикновените хора, да разрешим тази „загадка“. И да кажем на нашите „големци“ каква е истината. А тя е повече от апокалиптична. Повече от зловеща. Защото нямаме икономика. Нямаме промишленост. Нямаме селско стопанство. И затова нямаме пари нито за здраве, нито за образование или сигурност.

С две думи нямаме пари за НИЩО. И ако в момента Главчев и неговия партиен шеф се надуват, че щели да увеличават заплати и пенсии, то това може да стане, не заради митичните финансови излишъци. И не заради производство и износ, каквито отдавна нямаме.

Това може да стане, само заради онези 26 – 27 милиарда лева заеми, които Горанов и Борисов взеха миналата година.  Добре, сега правителството ще раздава пари като ползва заемите. Но неминуемо ще дойде момент, когато всички заеми, които сега харчим, ще трябва да се връщат. Тогава какво ще правим? Като няма икономика, която да генерира приходи, с които да върнем взетото назаем?

Ето това никой не иска да каже. Как ще връщаме парите, взети от западните финансови акули!? Няма да плащаме заплати и пенсии ли? Ще спираме социалните плащания ли? Или просто ще фалираме държавата и ще джиросаме това на „комунистите“?!

Истината е, че държавата се управлява от хора, които вместо да възродят производството и икономиката, унищожават всичко. Унищожават дори възможността да започнем някакво икономическо възраждане.

Защото приказките, че Русия ни е враг имат само една цел. Да ликвидират и малкото, което  остана от нашата икономика. Защото без най-близкият до нас и огромен руски пазар, ние не можем да възстановим нито един елемент от нашата икономика.

А кой ще ни пусне на своя пазар, ако го обявяваме за заплаха и враг?!

Нека Борисов и Главчев да отговорят на този въпрос. Защото те са главните виновници!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ДЪРЖАВАТА СЕ КЛАТИ ОТ АНТИНАРОДНАТА ТЕРОРИСТИЧНА УПРАВЛЯВАЩА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ТЕ НЯМА ДА ДАДЪТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ АКО НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИМ ПО НАИ БЪРЗИЯ НАЧИН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВАМЕ ТЕ ИМАТ ПАРИ В ЧУЖДИ БАНКИ И КОГАТО ВИДЯТ ЧЕ КОРАБА БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ВСИЧКИ ИМАТ ИМОТИ ПО СВЕТА БОЙКО ОТДАВНА ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ФОРТПОСТ НА САЩ ЕС И НАТО ЗА ВОИНА С РУСИЯ ЕС ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО Е ЗАБЛУДА БОИКО МАФИОТА ИПОТЕКИРА БЪЛГАРИЯ ЗА 30 МИЛИАРДА НАРОДА Е ИЗОСТАВЕН ПРЕДУМИШЛЕНО НА СТУД ГЛАД ЛИПСА НА ЗДРАВООПАЗВАНЕ БЕДНОСТ ТРОВЯТ НИ С ХРАНИ БОКЛУЦИ И ЧАКАТ ДА СВЪРШИМ ЗА ДА НИ ПОДМЕНЯТ С ТАЛИБАНИ ЗА ВОИНА С БРАТСКА РУСИЯ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ДО КРАЯ НА 2018

  2. ЕВРОПЕЙСКОТО ГРАЖДАНСТВО ЩЕ НИ ОТНЕМЕ РОДИНАТА И БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО ЧЛЕНСТВОТО В НАТО ЩЕ НИ ПРЕВЪРНЕ В УБИЙЦИ НА БРАТСКА РУСИЯ БОЙКО БОРИСОВ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТОИ Е БЕДСТВИЕ ПРИЧИНИ ТОЛКОВА МНОГО РАЗРУХА И НЕЩАСТИЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ВЕДНАГА ДОКЛАДА СРЕЩУ РУСИЯ Е ДИСЦИПЛИНАРНОТО МУ ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ 95% БЪЛГАРИ ИСКАМЕ ДА СЕ МАХНЕ БОЙКО МАФИОТА БЪЛГАРОУБИЕЦ

  3. СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ПРЕСТОЯ НА АНТИНАРОДНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ Е ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ ОСОБЕННО СЪС ДОКЛАДА СРЕЩУ РУСИЯ ЗАПОЧБАТ БЪНТОВЕ САМОРАЗПРАВИ НАПАДЕНИЯ И ПОБОИЩА НЕПОКОРСТВО СРЕД НАРОДА ЦИГАНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ ПРЕБИВАТ ДЕЦА МЛАДЕЖИ ИЗНАСИЛВАТ МАИКИТЕ НИ МАФИЯТА РЕКЕТИРА ОТВЛИЧА УЧИТЕЛИ И ДЕЦА СЕ ПРЕБИВАТ ПОЛИЦИЯТА ПРАВИ ПОКАЗНИ АРЕСТИ ЗА КОКОШКАРИ ДОКАТО ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА МИЛИОНИ СТОЯТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ВЪВ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА ЗАВЕДЕНИЯ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НЕСПРАВЕДЛИВАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ОЗЛОБЯВА ХОРАТА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СИ КОПУВАТ СВОБОДАТА И ВЛАСТА БЪЛГАРИЯ ИПОТЕКИРАНА ЗА 30 МИЛИАРДА КОИТО ЩЕ ПЛАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И КАКВО НАПРАВИ БОРИСОВ МАГИСТРАЛИ ЗА БОИНАТА ТЕХНИКА НА НАТО СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ И ГЕНОЦИД ВЪРХУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВСЕКИ ДЕН СЕ ГОВОРИ САМО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕС И НИЩО ДРУГО В ПОЛЗА НА НАРОДА ПО 200 ЧОВЕКА УМИРАТ НА ДЕН МАФИЯ ГЕРБ ЗАГУБИ АВТОРИТЕТА СИ 95 % ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МРАЗИМ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ГЕРБ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО ФАТАЛНА РАЗРУХА И ПАК ГЕРБ ПРЕЧИ ДА СЕ ВЪЗРОДИ БЪЛГАРИЯ КОИТО НЯМА ПАРИ ЗА БИЛЕТ ДА НАПУСНЕ РОДИНАТА ЩЕ ЗАГИНЕ КОЙТО Я Е НАПУСНАЛ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ТОВА Е ЦЕЛТА НАБОИКО ДА ПОДНОВИ ЛОШИЯ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ С ТАЛИБАНИ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ЗАТОВА СА И МАГИСТРАЛИТЕ БОРИСОВ ВСЕКИ ДЕН ПИШЕ ПО 200 НЕКРОЛОГА СРЕЩУ НАРОДА И РОДИНАТА

  4. ПОЛИЦИЯТА ПРОТЕСТИРА ЗА ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НО НАРОДА НЕ СЕ ЧУВСТВА ЗАЩИТЕН УЧИТЕЛИТЕ ИСКАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НО ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА НИ С ЛЪЖЕИСТОРИЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ НЯМА УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ УБИ СИГУРНОСТА НА БЪЛГАРИЯ САЩ ЦРУ ЕС НАТО БОРИСОВ ВСИЧКИ НИ ПОРОБВАТ 95% БЪЛГАРИ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЗАЩИТЕНИ САМО ОТ БРАТСКА РУСИЯ ОТ НАШИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА СТАНЕ НАТОВСКА АРМИЯ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ ИСКА ДА НИ НАПРАВИ УБИИЦИ НА РУСИЯ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НАМЕРЕТЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВОЛЯТА НА БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБЕЩАХТЕ НИ ГО

  5. АКО ПО НАИ БЪРЗИЯ НАЧИН НЕ СЕ МАХНЕ ГЕРБ И ВСИЧКИ КЪДРУВАЛИ С ГЕРБ ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯКОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ АКО ОЩЕ ВЛАСТВА ГЕРБ НАРОДА ИЗМИРА КОИТО ИМА ПАРИ ЗА БИЛЕТ БЯГА В ЧУЖБИНА ДА СЕ СПАСИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ПОГРЕБАЛНА ГРУПИРОВКА ГЕРБ НАЙ ГАЛЯМАТА НАЦИОНАЛНА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ТЕ СА АНТИНАРОДНА ГРУПИРОВКА И ГО ДОКАЗАХА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *