Герой! Митьо Очите пак се ОЗЪБИ НА КОНКУРЕНЦИЯТА в Слънчев бряг! А на кого му пука?! Коментарът, който Разтърси ФБ! Виж Тук:

Митьо Очите си купил нов мотоциклет и фучал из Слънчев бряг триумфално под носа на врага си Божо Кравата.

Тази новина обиколи всички сайтове, а някои даже я направиха водеща. Че е суша, суша е… Дори депутатите ги няма- да се поскарат малко, а Михаил Константинов не е давал интервю цяла седмица. Правителството работи на стенд бай, а останалите теми са горещи картофи.

И понеже няма какво друго да се чете, защо като се събуди човек да не прочете с кафето, че Митьо Очите най-после оздравя, върна се от Оня свят и яхна мотоциклет. Съответният ъндърграунд герой е сниман най-професионално от бургаски сайт, за който видимо позира. Същият сайт буквално бдя до леглото му и преброи всичките му операции, сякаш няма по-важно нещо в клетата ни държавица от кожата на един мафиот.

А ако на читателите все още им е скучно, веднага могат да научат и за здравето и заниманията на Митьо Пищова. Влезте в Гугъл, напишете името му и ще видите колко новини има за него. Колко красавици са минали през джакузито му, как едва не се възнесъл на небето след купон в оборотно заведение в Слънчев бряг /че къде другаде през лятото?!/. Как го приели в бургаската болница с аритмия, но бързо го върнали към живота. И той се втурнал да провежда конкурсчета за миски и проститутки, с които да радва България. А най-вече да радва джоба си. Защото кандидатките си плащат да веят увиснали дупета по сцената, а търновският тарикат взема и част от оборота.

Ако все още читателите не са се наситили на новини, то те могат да разберат колко е оклюмала жената на Брендо, понеже го били осъдили. А той пък бил при дъщеря им в Лондон. Макар че мястото на осъдените е в затвора.

И ако тия „сензационни“ новини не са в състояние да разбият лятната ви скука, на помощ идва Динко – Ловецът на бежанци, или по-скоро най-обикновен простак и побойник, който обаче се е превърнал в любимец на медиите. Всяка негова стъпка се следи, описва се надлежно, възхвалява се, даже се пускат снимки как облекчава нуждите си. Клекнал на двора, естествено.

Така постепенно истинските новини се изместват и в „новини“ се превръщат информациите за мутри, дребни тарикати и дори 18-годишните бабаити с прякори като Винкела, Чудовището, Мутата, Дългия, Прасето, Чука, Пресата, Танка и други тям подобни цветисти имена. Постепенно те завземат новините и започват да отвращават читателите с по-малко воайорски наклонности, или тези от тях, които държат наистина да са информирани. Защото кой кой е, и на кого е човек не е новина, а просто обикновена клюка.

А в държавата се случват много неща, далеч по-важни от това, че Митьо Очите си е купил мотор:

Цените растат. Всичко поскъпва.

Всеки от нас ще даде по над 10 евро за европредседателството ни, за шалчета и вратовръзки и хрантутене на чиновниците от Брюксел.

Всеки ден стават кървави убийства.

По щандовете бъка от отровни храни.

Доходите растат само на книга, докато цените- реално!

Децата ни се колят с ножове и умират.

В болниците оперират хора, без да са болни.

3,5 милиона са официално преброените у нас бедняци.

Висим със страшна сила на всички последни места по благоденствие и просперитет в ЕС.

Правителството се клати.

Подслушването и следенето станаха приоритет номер 1 на държавата.

От телевизионния екран ни лъжат всеки ден.

Но важното е, че Митьо Очите си е купил мотор и бръмчи с него из порочния Слънчев бряг.

Останалото е без значение! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *