ГЕРБ и ДПС с Таен План за установяване на ДИКТАТУРА в България! Ето го:

3

ГЕРБ и ДПС се договориха за отворено финансиране на партиите – т.е. – да се узакони наливането на пари от външни дарители. Намалената от 11 лв. на 1 лв. субсидия за глас, която ГЕРБ предложи, била прекалено малка. Затова двете партии се договориха да въведат и допълнителното финансиране отвън – чрез дарения от частни лица и фирми. Новината накара БСП да настръхне. Социалистите настояват държавната субсидия да остане, защото само тя е гарант за демократичното функциониране на партиите и въобще за демокрацията в България. Отвореното финансиране ще доведе до тотална зависимост на политическите партии от олигархията. Но явно точно това е целта на мафиотската коалиция ГЕРБ – ДПС.

Свидетели сме на координирани действия между партиите на Борисов и Доган по план за унищожаването на демокрацията и останалите политически партии в страната. Гербаджийското орязване на субсидията до 1 лева на глас бе пошъл театър, който постла за последвалото предложение на ДПС да се разреши отвореното партийно финансиране, категорични са социалистите: „ГЕРБ и ДПС се опитват да приватизират политическия живот“, заяви депутатът от левицата Крум Зарков.

„Приемат ли се тези предложения, в България ще останат само две политически партии – ГЕРБ и ДПС. Другите партии просто ще изчезнат. 1 лв на глас + свободното финансиране на партиите отвън ще доведе до чудовищни корупционни практики в политиката, които вече ще са съвсем легални, официализирани. Когато дойде един олигарх и изсипе милиони на една политическа партия, е повече от ясно, че тази партия ще трябва да му се отблагодари като гласува закон, който да удовлетвори олигарха, а не гражданите”, заяви Драгомир Стойнев от БСП.

И добави, че новите правила ще обслужат изцяло олигархията в битката й срещу гражданите – затова са анти-демократични.

Целта е бизнесът да нахлуе в политиката, за да може оттук-насетне бизнесмените да редят партийните листи. По този начин държавата официално ще легализира корупцията, вместо да се бори с нея. Едва ли някой ще се изненада от факта, че инициатор на идеята за въвеждането на отвореното финансиране на партиите е Делян Пеевски, топлата връзка между ГЕРБ и ДПС.

След проваления опит на Борисов да отстрани лидера на опозицията Корнелия Нинова като наля 43 млн. лв. на една шайка алчни дегенерати, зовяща се „вътрешнопартийна опозиция в БСП“, ГЕРБ сега изпробва друг способ да унищожи основния си политически конкурент- като пресече финансирането му. Защото логично е да се запитаме – кой бизнесмен ще посмее да финансира открито опозиционна лява партия, мразена от властта. Същата тази власт, която раздава порциите на бизнеса… А и когато партиите останат на издръжка на бизнесмените, много по- лесно ще се дърпат юздите на председателите на същите тези партии и много по-лесно ще бъдат сваляни неудобни и назначавани послушни политици.

„Това е същински атентат срещу крехките достижения на българската демокрация“, категорични са от БСП. И са напълно прави.

Очевидно в България е в ход операция по установяване на еднопартийна глобалистка диктатура в полза на олигархията. Процес, който задължително минава през смазване на единствената опозиционна партия в страната, която брани интереса на бедните и онеправданите – БСП. Защото новият глобалистки политически модел не предвижда тези съсловия да имат свое политическо представителство. Те трябва да бъдат роби.

Да, БСП трябва да бъде унищожена, и то заради лидера си Корнелия Нинова, която единствена отказва да приеме унищожителния глобален неолиберализъм като идеология на представляваната от нея социалистическа партия. С друг лидер на Столетницата Борисов спокойно би могъл да се коалира, за да се бетонира окончателно във властта.

Защо Борисов е по- нахъсан отвсякога да осъществи плана си по унищожаването на партиите? Въпреки скорошната си победа на евроизборите, той си знае, че дните му в политиката са преброени. Американците ясно му показаха, че не застават зад него – затова и рупорът им „Свободна Европа“ го удари мощно за апартаментите и откъсна дясната му ръка Цветан Цветанов. А по всичко личи, че янките му готвят последен летален удар. Затова Борисов овреме взима спешни, кардинални, кризисни и истерични мерки: Целта му е за няколко месеца да направи така, че всички останали партии да изглеждат като недоносчета пред мастодонта ГЕРБ, за да убеди администрацията на Тръмп във Вашингтон, че именно той е тяхното най-вярно мекере и пръв слуга в България. Па белким го оставят на власт и не го съдят за престъпленията му.

И накрая нека обобщим с думите на БСП-депутата Драгомир Стойнев: „Демокрацията е под заплаха. Бих казал, че с тези два нови закона политиката вече ще е за продан, тя ще може да се приватизира. Оттук-насетне всеки един бизнесмен ще може да си купи политическа сила, тя да влезе в парламента и да гласува съответния закон , който да е в полза на съответния олигарх или бизнесмен, а не в полза на българските граждани“.

Skandalno.net призовава: Народе, излизай по улиците, защото с тези нови промени предстои да изгубиш дори мижавата си крехка псевдо-демокрация. И защото се задава много по-лошото – иде диктатура! Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ МНОГО ЛИ СИ ЩАСТЛИВ ЧЕ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ШАЙКА ГЕРБ ТЕ УБИВА И ПРОКУЖДА ДЕЦАТА ТИ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ПОГЛЕДНИ ТРЕЗВО САМО БСП СЕ БОРИ ЗА ПРАВАТА ТИ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ НЕ ОСТАВЯЙ УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ГЕРБ НАТО ЕС ДА ТЕ ДОУБИЯТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНО САМО СЪС БСП И ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ САМО БРАТУШКИТЕ МОГАТ ДА ВЪРНАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ В РОДИНАТА ЧРЕЗ ИКОНОМИКАТА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ПРОМИШЛЕНОСТА ТУРИЗМА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ И ЗАСТАНИ ДО БСП И ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ САМО ТЕ МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ И БСП

  2. БЪРЗО ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС И ДР УЖБА СЪС ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА УБИЙЦИ НА НАРОДА САМО БСП ОСТАНА ПЛЪТНО ДО НАС НАРОДА

  3. Не става така, „Народе, въставай“! Без никаква организация ще ни смачкат, доказано от историята. Трябва да ни задвижат глобалните процеси, че сме едно такова мъниче… По-голям трябва, на който да се опрем и да ни защити! Русия!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *