Гаджето на Кучкова минало и през Гери от „Огледала“

Кучкова 3Гаджето на Елена Кучкова съвсем не е светец, а тя далеч не е първото му прегрешение. В обятията на 48-годишния политик Любомир Ников са били доста нашумели  лачени красавици, които той първо обсипвал с подаръци, а после зарязвал.

Най-известното име, в тефтерчето му с любовниците, е  репортерката от дамското шоу  от близкото минало „Огледала“ – Гери, пише  HotArena.net.

Мъжът, който сега се кълне в любов на Елена, и когото  тя упорито кри от погледите на медиите близо година, бе разконспириран от същите тези медии, а снимка му направиха папараците на Николета Лозанова и ги излъчиха по Би Ти Ви.

От суета или разсеяност  мъжът до Кучкова се оказа, че е забравил възрастта си и не е на 38 години, както твърдеше тя във ВИП Брадър, а наближава 50, което прави разликата в годините им двойна. Политикът е отлетял от семейното гнездо и се прави на ерген  от 1996 г.,  а оттогава насам периодично се забавлява с млади гаджета. Официално обаче той се разведе доста по-късно.

В недалечното минало друга светска персонал е била гадже на Ников – красивата  Гери. Тогава  брюнетката се изявяваше като моден консултант в „Огледала”.  Нейни приятелки разказват, че тя  изпитвала истински и силни чувства към настоящия любим  на Кучкова в продължение на повече от цяла година.

Те обаче се разделили, когато Гери осъзнала, че помежду им няма да се случи нищо повече от една безкрайна любовна авантюра и ходене из луксозни СПА комплекси или вили през уикендите. Тя мечтала за дом, семейство и деца, той си имал деца и мечтаел само за приключения с красиви жени.  Явно обаче сега Кучкова го е впримчила здраво и той е готов за семейство, още повече годините минават и младите мацки ще спрят да се редят на опашка за вниманието му. Отношенията в сегашната двойка изглеждат повече от сериозни.

Любомир Ников е шеф на столичната организация на ДПС от няколко години. Той ръководи всички столичани  от партията и е считан за едно от най-активните лица от школата на ДПС. Крайната му цел е да стане депутат и през 2013 г. кандидатурата му бе издигната, но не можа да мине бариерата. А Кучкова пък се кани да стане депутатша.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *