Внимание! Борисов и ГЕРБ готвят Саботиране на Изборите! Ето как:

Борисов знае, че изборите на 11 юли са краят на неговата диктатура. Знае също, че в България лицемерната и финансово напомпана подкрепа на Манфред Вебер от ЕНП за него и партията му не играе никаква роля. Грабежа на над 100 милиарда за 12 години и лишаването на българите от достоен и нормален живот, е престъпление, извършено от него и кликата му. Престъпление, за което той и хунтата му със сигурност ще напълнят затворите.

Затова в последно време банкянския сатрап всеки ден и час повтаря, че вотът ще бъде манипулиран – така ще оправдае провала си и ще продължи да атакува победителите във вота в опит да се защити от възмездие.

Нямайте съмнение, че Борисов ще опита всичко, за да саботира изборите.

Ето как:

Изборна секция. В определен момент пред нея се извива опашка, все от гербаджии, но това няма как да се знае и докаже. Един или двама от тях по време на гласуването повреждат машината или умишлено се бавят, създават суматоха. Отвън се надига недоволство, стига се до скандал. Тогава се подава сигнал за провал на изборния процес, борисово-пеевските медии гръмват със зловещи заглавия и новини за умишлено саботиране на изборите от служебното правителство и президента Радев.

Същият сюжет се повтаря още на 4-5 места.

Но това съвсем не е всичко. В края на изборния ден, когато вече резултатите се избистрят и Борисов усети провала, тръгват подготвените шпиц команди – дали водени от Стъки или организирани ултраси и охранители от познатата ни вече фирма до Борисов. Целта ще е да се създаде хаос и суматоха, вината за които да се пришият на служебното правителство и държавния глава.

Сетне политат възмутени герберски писма и жалби – вече са написани – до Брюксел, САЩ и посолствата на страните от ЕС в София. Активираните евродепутати на ГЕРБ и СДС пък ще атакуват с декларации определени еврокомисари и евроструктури с твърдения за чудовищно манипулиран вот. Споменатият по-горе Вебер от ЕНП ще надигне глас в защита на горкия Бойко – цената на тази защита знаят те двамата- освен финансова, тя е и политическа – за добруването на по-голямата мафия ЕНП.

Струва ви се пресилено? Само почакайте. Тези типове са готови на всичко. Да не забравяме и главния им прокурор. Няма да е изненада, ако Гешев организира няколко задържания с „обвинения“ за купуване на гласове и опити за саботиране на изборите от страна на опоненти на ГЕРБ. Няма да е изненада и ако тия няколко души „признаят“, че са вербувани лично от Радев и Бойко Рашков.

През цялото това време Борисов ще бълва призиви и обвинения от своята фейсбук платформа, а Севда ще излъчва героичните му пози.

Даниел Митов, Тома Биков, Десислава Атанасова, Мануил Манев, Цвета Караянчева и др. вече репетират реплики и жестове на „справедливо възмущение“ и изричане на обвинения с патос. В повишена бойна готовност са и Антоанета Христова, Стойчо Стойчев, Росен Плевнелиев и още неколцина, които да ударят барабана в уречения момент, за да нажежат обстановката с вопли за манипулиране на вота – вече знаете от кого.

Сега внимавайте: Готвят чудовищна манипулация на изборите!

Това заявява Борисов на 24.06.2009 г., когато е кандидат за кмет на София.

Същата фраза оттогава той повтаря в навечерието на всички избори. Гадните са винаги другите. Целта му е да внуши, че всеки път някой готви „чудовищна манипулация“, но той, Баце, винаги се справя. Истината е, че се справя, защото чудовищните манипулации са негов патент.

Да не кажете после, че не сме ви предупредили за подлостите, които ще се изсипят. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *