ВИНЕТУ Остана Сам и ДЕБНЕ В ПРЕРИЯТА ЗА Наивни ИНДИАНЦИ! Виж Тук:

Първата си предизборна лъжа за тази година Бойко Борисов хвърли в публичното пространство днес :

„ГЕРБ няма да се коалира с никого! И или ще направи правителство на малцинството, или ще бъде в опозиция!“, заяви той.

Бай Х*й всъщност не каза нищо ново! Само изпя старата си, до болка втръснала на всички, фалшива песен, на нов глас. И облъчи малцината си все още останали поддръжници с фалшив оптимизъм! И откровени лъжи: „Ние заварихме държавата на 5,8 милиарда минус и я оправихме“, изпъчи гордо гърди Бащицата.

Кога бе, байно?

Преди първия, или преди втория мандат? При положение, че заварихте страната в едно прилично състояние. А за 8 години управление предизвикахте тежък дефицит. И как я „оправихте“? Като изтеглихте 21 милиарда заеми? То така и Мунчо Идиотина оправя държава. Взимаш пари наготово и хоп – минусът става на плюс. С едната „дребна“ подробност, че дълговете после трябва да се плащат от няколко поколения. Ама нали тия пари няма да излязат от неговия джоб, а от джоба народен! Та, какво му дреме на Бай Х*й?! Живее се тук и сега!

Борисов или е безумно тъп, или смята народът за такъв.

Как ще управлява сам, когато дори най-близките и надарени от властта му социологически агенции предричат победа на ГЕРБ максимум с 1 процент над БСП? Да не говорим, че истината е много по-тежка и катастрофална за ГЕРБ…

Но да се спрем на най-оптимистичните за Борисов прогнози – тези с 1 % преднина. Как ще състави правителство?

Дори третокласниците могат да изчислят, че с 28 процента депутати и 72 процента опозиция никакво правителство не може да бъде гласувано. Старите му другарчета от досегашното коалиционно правителство може и да го подкрепят, но в замяна ще поискат я министерски постове, я областни управители, я обществени поръчки, я други благинки. Тогава какво? Как се нарича това? Скрита коалиция, или замазване на очите?

„България трябва да бъде управлявана от една единствена партия! И естествено, тази партия е ГЕРБ“, удари се в гърдите Вождът, който по време на снежния капан се беше покрил като мишка в трици, за да не го попитат случайно защо страната е в снежен капан, къде са снегорините и защо Лилито не лови снежинките във въздуха, както се беше зарекъл.

Чудесно звучи идеята само една партия да управлява и да носи самостоятелно отговорността. Само че не си ли дава Мутрата сметка, че ГЕРБ се изложи достатъчно? Два мандата – и двата недовършени. Единия път бяха свалени позорно от уличния натиск, въпреки неистовата подкрепа на ЦРУ, а втория път властта им приключи с хвърлилената от Борисов напук оставка, понеже не спечелила Цецка, а ген. Радев. Демек – вие не ме уважавате достатъчно, аз съм сърдит и няма да ви управлявам!

Не живеем в детска градина, байно Бойко!

И зле разчиташ знаците на народа:

Не ти не искаш да ни управляваш! Напротив- неистово искаш! Но НИЕ НЕ ЩЕМ!

И ти го показваме вече на два пъти!

В обстойното си и напоено с тонове простотия интервю самозабравилият се пожарникар не пропусна да размаха и призрака на комунизма! Млакобесния комунизъм, който Бащицата този път провидя в лицето на основния си опозиционен опонент Корнелия Нинова. Че как иначе?!

„Ако „комунистите“ вземат властта, ще увеличат пенсиите и така ще изядат резерва! А после кой ще ги плаща? Аз ли? Като дойда пак на власт?“, разпени се Борисов, вдъхновен от новата си опорна точка, която му светна в главата.

Откога спасяването на човешки животи и излизането от мизерията се нарича ИЗЯЖДАНЕ НА РЕЗЕРВА, бе Борисов?

И в този момент Борисов издаде една от тайните на своето дълголетно управление: Тръгна да свири по тънката струна на работници и работодатели, като се опита да ги настрои срещу старци и инвалиди, убеждавайки първите, че вторите са алчни търтеи и папкат заплатите им.

Да. Идват избори.

Винету е сам и дебне из прерията за индианци, които да му повярват.

Ами те индианците отдавна свършиха. И децата вече знаят, че със или без патерици ГЕРБ ще остане в опозиция. А до няколко години ще изчезне от политическата карта на страната. ГЕРБ ще се разпадне, защото е клиентелистко формирование и не може да съществува като партия извън властта.

И Винету ридае!

Но Москва не вярва на сълзи, а България – на лъжи.

На никой в България вече не му пука какви апетити, щения и тегоби мъчат Борисов. И колкото повече потъва в тъга, изказванията му стават все по-неадекватни и налудничави. До степен, че след това му интервю дори платените от ГЕРБ интернет тролове замълчаха озадачени.

Това беше първата лъжа на Борисов за тази година от типа „От Индианец за индианци“. Или… с други думи: „И аз съм прост, и вие сте прости“. До изборите обаче има още два месеца и половина, а дотогава той толкова пъти ще се извърти, че и вентилаторите ще му завидят. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Винету си лъже, ама вярващите индианци вече са във Вечните ловни полета

  2. НЕ ОБИЖДАЙТЕ МУНЧО МОЛЯ.СРАВНЕНИЕТО НЕ Е ПОДХОДЯЩО.НА КРАЯ МУНЧО ГО БЕСЯТ,ЗАЩОТО ПСУВА ТУРЦИТЕ.А БОКО СЕ ЦЕЛУВА С ЕРДОГАН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *