Вижте Коя е Най- Охраняваната Жена в Държавата:

Мария горилиФолкпевицата  Мария е по-охранявана даже и от президентска съпруга!

Миньончето не си подава и носа от къщи  без да се закачат за нея задължителните  „ремаркета“, камо ли пък да се запъти към друг град за участие. Тогава един я кара, а други двама я ескортират.

Доста смешно прозвуча фактът, че Марчето ходи дори на фризьор с две горили, залепени за нея.

Папараци спипаха певицата как отива да си оправи прическата в известен  фризьорски салон в кв. „Лозенец“, а след нея чинно крачеха двама яки мъжаги. И докато тя се отдава на безкрайните естетически процедури вътре, гардовете чинно чакаха в жегата отвън, за да излезе господарката им в приличен вид.

Салонът е известен  като любимото място, в което си поддържати гривите и телесата Лили Иванова, Мария Илиева и други знаменитости. Затова г-жа Гущерова направила всичко възможно да бъде приета в редиците на ВИП любимите клиентки. Тя постигнала това с много подмазване и много тлъсти бакшиши.  И с редовните си посещения за поддръжка на екстеншъните си при коафьорите, и на джуките и веждите  при гримьорите в тузарското студио.

Това често отнемало часове. Защо обаче е нужно  да ходи на фризьор с двама бодигарда остава загадка.

Ако се страхува от нападение от анти-фенове – и един охранител й стига.

Парите на Гущеров ли харчи там, или Гущеров й е сложил охраната, за да е сигурен във верността й, чудят се нейни колежки, които ходят на фризьор съвсем сами и никой не ги е нападнал досега.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *