Вижте кой захапа средния пръст на шеф Петров!

Шеф Петров изгуби неочаквано средния си пръст!

Не, спокойно, не го отряза с ножа и сатъра, а просто го резнаха собствените му съквартиранти. Готвачът беше започнал да показва пръста си на всички жени и да им се подиграва, докато ги разплаче. Последна пръст получи Енджи Касабие, понеже ядяла…боб, но другите му манджи не харесвала.

На каква ми се правиш ти, на принцеса ли? Всички ми харесват храната, само ти се лигавиш, изрева шефът, след което й показа пръста си. Ливанката потъна в сълзи и поиска да си ходи. Не ми се стои в тази къща, не съм дошла тук да ме обиждат и унижават, разхълца се тя. Предния ден плака Ваня Щерева, по-предния шефът се изгаври с Джулиана Гани и така ги редува една след друга.

Плачещата Енджи успя да докосне сърцето на Даниел Петканов и той събра мъжете на съвет. Не сме никакви мъже, щом оставяме жените всеки ден да плачат и да ги гледаме отстрани, без да реагираме. Това се случва  непрекъснато, а ние стоим като срамежливи девици. Представете си само какви плюнчовци изглеждаме отвън.

Ако сте забелязали, шефът се гаври само с по-слаби от него. С жени и с Антон Стефанов. С нас не влиза в конфликт. Това не е мъжка постъпка и той мачка слабите. Предлагам да проведем сериозен разговор с него и да му се опълчваме, когато подгони някоя да си излива комплексите. Не да се крием като мишки и да чакаме бурята да отмине.

Мъжете кимнаха мъжествено, а след това един по един започнаха да дават отбой. Дани Милев обяви, че шефът е хубав човек и просто се шегува, а жените плачат, за да ги съжаляват. Даниел Златков обеща да се намеси, но трябвало да намери момент. Антон Стефанов се удари в гърдите и каза, че е единственият, опълчил се та шефа. Алфредо пък се опита да се измъкне с танцова стъпка, защото не обичал конфликтите. Само Тото застана на страната на онеправданите и обеща да се бори с неправдите.

В разгара на спора довтаса и самият Петров, който подозрително запита защо са се събрали. Обсъждаме теб и агресивното ти поведение, отговори му смело Петканов. Каква агресия бе, хора, разпери ръце шефът. Жените плачат само по два повода – като ги боли нещо и като искат да те изнудват емоционално. Нищо не съм им казал толкова. Водопадите от сълзи са за пред публиката.

Не е вярно, нагрубяваш ги – избухна Тото. Просто се шегувам с тях, ама те не разбират, ухили се Петров.

Брадърът обаче се намеси и наказа вербалния насилник. Извика го в изповедалнята и му забрани да си служи със средния пръст при разговори с когото и да било. И го лиши от най-милото му – кухнята. Няма да готвиш до второ нареждане, каза той.

Това вече нарани готвача право в сърцето. Носът му клюмна, пръстите също.

Но едва ли ще стане по-малко агресивен. Сега ще има достатъчно време да преследва жените с вербални атаки, да ги докарва до сълзи, а после тържествуващо да им се извинява.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *