Вижте как Емануела се Чекне на Пилон (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Емануела печели
С кол или без кол, Емануела спечели формата

Емануела лъсна в невиждано досега  клипче как прави опити да танцува на пилон!

Видеото е съвсем аматьорско и е направено с телефон, за да запечата този нейн „подвиг“. А той пък, вместо възторг, предизвиква смях.

Клипът е заснет по време на вечерята на Джино Бианкалана в „Черешката на тортата“. Двамата с Емануела не са сами, а с тях са останалите „готвачи“ и дегустатори.

Тогава американският бизнесмен  беше подготвил гореща изненада за своите гости –специален страстен танц на пилон. Две полуголи  стриптийзьорки забавляваха гостите, а след това Джино накара всеки да опита да се повърти на кола, а момичетата да му дават уроци. Най-добре се справи Теди Александрова и самият Джино, а останалите гости едва се задържаха, за да не тупнат по задни части на земята.

Гледката предизвика много усмивки и ръкопляскания, викове за насърчаване. А професионалистките едва се сдържаха, да не направят няколко кълбета от смях.

Най-труден ученик се оказа Емануела. Професията й предполага да бъде пластична и да танцува по сцената. Но явно тя никога не се е сблъсквала с кола. Въпреки многото съвети от момичетата и насърчителните викове на гостите, тя се представи на нивото на чувал с картофи.

Като в смешните клипчета, тя се мята да направи исканото движение и се свлича безславно. Амбицията й расте, а заедно с нея и несръчността.

Накрая след много уроци, подсказки и чист инат, Емануела все пак успява да се задържи и да се завърти… но след секунди отново е на земята!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pRsvCgXANu0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *