Вижте защо мъжете си падат по големи женски дупета

дупеМъжете се фукат с манекенки на светски партита, но изследване показва, че ако трябва да си вземат съпруга, ще изберат такава, която не е тясна в ханша.

Напротив – колкото повече булката има форми на цигулка, толкова по-предпочитана е тя. Вече мина модата на красавиците с плоски задни части и на тяхно място се нареди пищността. Разбира се не става дума за яки мадами с огромни диференциали, а за сочни задни части.

Неслучайно в момента американската мечта са яките форми на Ким Кардашиян и те се появяват в почти всички списания и вестници. В свои клипове американски певци упорито започнаха да вкарват танцьорки с по-широки ханшове, а някои пък от изпълнителките започваха да си присаждат силикон в задните части, за да изглеждат по-щръкнали и по-заоблени.

Промяната във вкуса на мъжете всъщност не е никаква промяна, а просто те се върнаха към първичните си инстинкти, твърдят американски учени. Те никога не са харесвали жени тип закачалка, защото 90 процента от тях не искат да докосват кокали, а плът. За известно време силиконът в гърдите замести тази плът и усещането за пълна ръка, но и това беше до време.

От векове в подсъзнанието на мъжа е заложено създаването на здраво поколение. Такова поколение може да му даде жена с тънък кръст, но широк ханш. Ханшът е символ на плодовитостта. А ако има и големи гърди, идеалът става просто пълен и мъжът напълно задоволен.

Така че не пазете много диети, драги дами, той ще предпочете за любовница анорексичката, но ще се ожени за вас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bzyCMgN4Q04

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *