Само в Skandalno.net: Вижте защо Борисов СЕ ИЗГАВРИ с Цецка Цачева и ИЗРИТА Румяна Бъчварова! ИСТИНАТА ЩЕ ВИ ШОКИРА! Виж Тук:

Лявата ръка на Борисов, майката на нацията Цецка Цачева остана извън парламента!

Тази новина потресе активистите на партията и те горко зажалиха с кого ще фиркат до зори и пеят „Цъфнал ГЕРБ“. Потресени са и от факта, че ГЕРБ почти цъфна, а Цецка увяхна!

На пръв поглед Цецка отпадна от парламента легитимно. Заради феномена „15/15“ (но дали заради него). В Плевен четвъртият в листата Владислав Николов е получил най­-много преференции  -­ 5 200.  Така той от четвъртото място се изкачи на второто, което беше запазено за Цецка. Но тя обаче падна до четвърто, защото и третият в листата Пламен Тачев – (личен приятел и бивш бизнес партньор на Борисов, с който двамата навремето въртели фирма за продажба на прах за пране) взе повече преференции от нея. А в същото време най-малко поддръжници на ГЕРБ са отбелязали, че искат Цачева. Заговори се обаче, че третия и четвъртия в герберската листа са броили сума пари на избиратели, за преференциален вот.

„Много я уважавам Цачева, обаче няма да й отстъпя мястото си, не мога да предам избирателите, защото те гласуваха за мен“, каза най-нагло щастливия калитко Николов в ефир. В Плевен ГЕРБ печели три мандата, тъй като е на второ място след БСП. А провалилата се кандидатка за президент остава извън борда на гербаджийския кораб, където вече спокойно ще може да върти баници и да пее из кръчмите.

За да сме точни, ще кажем, че все още има, макар и малка вероятност Цецка да стане депутат- но само ако първият в плевенската листа Ивайло Московски отново стане министър. Нещо, което е малко вероятно след като предишния път най-некадърно разпарчатоса железниците. Така че, направо Цецка отсега да я пишем в девета глуха.

Историята с Цецкиното изхвърляне е работа на Борисов. Напълно в свой стил той реши да унижи и накаже жената, която го предаде!

Тоест посрами го, като отблъсна и отврати българите и те отказаха да я изберат за президент.

Тиквата никога не забравя издънките на другите зеленчуци от бостана си и винаги ги изтръгва от корен. Той нарочно остави Цачева втора, защото второто място е най-проветриво. Много често преференциите го събарят, както се случи и на тези избори на много места в страната. Сега тя е извън борда и зависи само от милостта на Бай Х*й – дали той да смекчи наказанието и да я върне в политиката, но като обикновен депутат, или да я извади изцяло от играта, пращайки я в историята.

Неслучайно Цачева беше сложена именно в листата в Плевен, където хората много добре я познават и откровено я мразят. Преференциите го показаха. Дори най-заклетите гербери игнорираха съгражданката си от бюлетините, които пуснаха за Бойковата партия. Не че тия, които гласуваха преференциално за третия и четвъртия в листата, го направиха по съвест и симпатия… И не че не им бе платено да го сторят. Но това е една друга тема…

Някои пък твърдят, че Цачева вече е амортизирана, дала е всичко от себе си и не може да се надскочи. На Борисов обаче му трябват хора, които предизвикват симпатия, а не дразнят електората дори с присъствието си.

Не така деликатно, като Цачева и не с кадифени ръкавици бе изхвърлена от ГЕРБ силовата министърка Румяна Бъчварова. По разпореждане на Вожда, тя остана седма в листата в София. Така че само при 100 % гласували за ГЕРБ имаше шансове да влезе в парламента.

Прегрешенията на Бъчварова са по-сериозни. Медиите откриха топлите й връзки с кръга на Прокопиев, което буквално й отряза главата. Тя не само беше най-слабия министър на вътрешните работи, но и контактуваше с врага (и бивш вече приятел), което Бащицата не търпи и реже ръце от раменете. Въпреки че тя изпра милион и половина евро с шефа си, това не й помогна.

Така отмъстителния Борисов превърна Бъчварова в политически труп, а Цецка наказа в ъгъла и я остави в режим на изчакване.

Тиквата реже ръце и глави, само и само да докаже, че е строг и справедлив. И да прикрие, че е жалък страхливец!

Но в същото време истината е, че сам не понася пораженията и униженията. И си отмъщава жестоко, но след време. Типично по мафиотски. Чака „врагът“ да се поуспокои и след това му стоварва гилотината с оправданието, че такава е народната воля. Подлостта е втората кожа на Борисов!

Хем отмъщава, хем показва на останалите, че ако не слушат и не изпълняват сляпо заповедите му, следва наказание с доживотна присъда извън политиката.

А някои твърдят, че бил благ човек.

Може ли мафиот и диктатор да е благ?

Може, но само към кучето си!

И тези, които въртят опашки като кутрета около него.

На останалите – БАСТА!

И все пак е благороден. Не ги застрелва.

Мафиотът е демократичен.

След него остават предимно трупове, но… живи! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Защо наричате Банкянски гьон сурат тиква.Тиквата става за ядене,в нея има нещо ценно, а в този няма нищо.Той е кратуна или джанка!

  2. В Плевен недолюват Ц.Цачева дори в адвокатските среди, от където дойде в политиката. Да не кажа, че направо Я МРАЗИМ. Има МНОГО защо. злобна и надменна. Като адвокат: самата посредственост!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *