Велизар Енчев: Слави е лице на Крайно-Дясна Хунта със задача да доприватизира държавата!

„Приватизиране на държавната банка ББР и даване на магистралите на концесия – това са топ приоритетите в програмата на правителството на Слави Трифонов. Същият не спомена нищо нито за пенсии, нито за повишаване на доходите – правете си изводите що за извратени неолиберални идеологии се блъскат в главата на този човек“. Това заяви Велизар Енчев в свой коментар за предложения от шоумена кабинет и приоритетите му.

Днес слави оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер, но с него или без него, знайте, че се задава крайно-дясно правителство, защото такава е волята на колонизаторите ни от САЩ. Целта на този колониален кабинет ще е приватизация на малкото останали държавни активи и раздаване на концесии. Дали има още заблудени оптимисти, пита риторично журналистът и бивш дипломат.

В управленската програма на кабинета на Слави Трифонов няма и ред за повишаване на пенсиите, както и за вдигане доходите на работещите. Самовлюбеният шоумен дали е наясно, че ще приемем еврото само след 3 години и без повишаване на доходите на населението, това ще се превърне в нова национална катастрофа? Практиката е показала, че във всяка една от държавите след приемане на еврото цените на основните стоки са скачали с между 20 и 30 %.

По време на краткото съществуване на предишния парламент БСП предложи индексация на пенсиите, но партията на Трифонов ИТН се оказа сред най-яростните противници на идеята. Що са лицемерие е да плачеш за бедните от ефира на телевизията си, но когато получиш реална власт, да отказваш съвсем умишлено да им повишиш доходите, да подобриш благосъстоянието им? Лицемерието на Трифонов всъщност се нарича зависимост – от Вашингтон и неговите неолиберални политики, близки по съдържание до фашизма.

Защо Слави не намери смелостта да разкрие какви ще са приоритетите на управлението му преди изборите? Вместо това, подлярски предпочете да си мълчи, за да извлече максимални дивиденти като обере вота на наивните избиратели. Умишлено скри и кои ще са предложенията му за министри. И да не се оправдава, че победата го е изненадала, тъй като месеци по- рано беше ясно първото му място от социологическите проучвания.

След като месеци наред кри истинските си намерения, след изборите Слави се разбърза да ги разкрие. И го направи още преди ЦИК да обяви официалните резултати – до последно ИТН беше на кантар с ГЕРБ. Така действа само една кукла на конци, убедена, че някой й пази гърба. Очевидно е, че който е поръчал точките в програмата на ИТН за приватизиране на държавната ББР и отдаването на концесия на магистралите – той е истинският лидер на партията. А колкото до Слави – за него вече стана ясно, че е рекламно лице. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. ИМАТЕ НАРОДНАТА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ГОСПОДИН ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ СЛАВИ ПРОКЛЕТ ДА СИ ИЗМАМНИКО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *