Валери Божинов заби по-хубава и по-млада от Николета

Валери розовВалери Божинов, който изтърпя доста обиди и лавина поръчкови статии от екс съпругата си, най-после разказа, че е щастлив.
 Това простичко признание дойде като жесток удар върху егото на плеймейтката. И да искаше, Валери не би могъл  да намери по-удачен начин да натрие носа й от това признание. Оплюването му по нейна поръчка мина всички граници. Изписаха се сума ти  бяха клеветнически материали в приближен до нея кафяво жълт сайт, а обиди и дори скандалното й изказване, че съжалява, че е родила Никол от „този тъпак“.

Николета вече може да е спокойна, защото „този тъпак“ изобщо не мисли да се връща при нея. В живота на  Божинов вече има нова жена и макар връзката им да е още в първите си стъпки, той се чувства спокоен и щастлив с нея. Това разказаха приятели  на футболиста и издадоха  и името на хубавицата – тя се казва Виктория и е само на 23 години, доста  по-млада от мургавата златотърсачка, по която той за три години потроши три милиона лева.

„Щастлив съм с нея. Много. Тя е с класи над Николета. Просто не е за вярване, че мога да си говоря толкова свободно и открито с жена по всякакви проблеми, да се радваме, да се смеем. Отдавна не ми се беше случвало такова нещо. И най-хубавото  е, че Вики не ми мърмори  постоянно а за дрешките, чантите и гримовете  си. Говорим за всичко и я чувствам близка и истинска“, ухилен  разказвал Валери  на най-верните си приятели за новата си любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *