Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

България под Игото на Мафията ГЕРБ: Не е страшно да си умрял, Страшното е докато умираш!

Погромът над НАП, и преди това над Търговския регистър и КТБ е поредният знак, че скелето на държавата България се деконструира и разграбва по план, и че най-големият враг на българите са мафиотската шайка проамерикански уроди, откраднали и узурпирали властта. Шайка, наричана за по-кратко – ГЕРБ.

В случая Уродството не е медицински, а социален термин, с който охарактеризираме колониалната местна мафиотска администрация, за чийто условен главатар американските господари са си назначили един селски туземен бандит.

България е под окупацията на примитивна мафия – откровени криминали, политкретени и олигофрени, които продължават да смучат от нашите данъци, за да си раздават големите заплати, продължават да обират до шушка еврофондовете. Защото местния бизнес, който рекетираха, вече е мъртъв и няма откъде и 5 лева да смъкнат, че да си напълнят гушите. Приватизацията свърши, не остана държавно имущество за разпродаване… Затова започнаха да шиткат терени от българската земя на чужденци срещу комисиони. А ние продължаваме да плащаме охраната на дебелогъзия им главатар, за да не го ликвидират неговите аверчета.

България е под окупацията на няколкостотин урода и маргинали, които ограбиха изработеното от другите и превърнаха държавата в гангстерска джунгла, която е заобикаляна отдалеч даже от джихадистите от Афганистан, в която корупцията бие всички световни рекорди, а жизненото равнище е на последно място в ЕС – същото, като на онези 3 млрд. души по света, които живеят с по-малко от 2 евро дневно.

Мафията ГЕРБ превърна цветущата някога соц. държава България в Джурасик парка на Европа, където думите „Справедливост“, „Чест“ и „Достойнство“ са екзотични и непознати понятия.

А истината е, че тази Мафия съществува само благодарение на нашето слабохарактерие и данъците, които плащаме. А в това отношение статистиката е безмилостна: по данъчно облагане българите сме на първо място в света – цели 54 % от печалбата ни отива за данъци- тоест – за издръжката на управляващите ни бандити.

Въпросът е защо плащаме данъци на държавата-мафия?

Не сме длъжни.

Не сме длъжни да плащаме данъци, с които да подпомагаме мафията да се възпроизвежда и да продължава да ограбва нашия труд и живот.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да храним орда малоумни американски, глобалистки и неолиберални агенти и ченгета, назначени ни за политици отвън, които не представляват нашите интереси.

Не сме длъжни да плащаме данъци, с които мафията ГЕРБ да издържа медийните си проститутки, за да я хвалят.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да може мафията да краде от пътищата и да ни убива на всеки километър… както фашисти – партизани в едноименния сериал.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да пълним гушите на над 1700-те американски НПО-та, чиято единствена задача е да доубият държавността, морала и справедливостта на тази територия… в полза на световния глобализъм.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да могат мошеници – лъжепатриоти да ни заливат с национал-кафявите си фашистки изпражнения, маскирани като „патриотизъм“.

Мафията е жива само благодарение на нашите данъци.

Затова: Спрете да плащате данъци!

Съвременна България е антидържава. Тя е държава на мафията.

Срещу нас е противник, който е парализиран от животински страх да не се сетим за какво става дума, докато не ни ликвидира напълно.

Вече нямаш какво да губиш, народе български. Ножът опря до кокала!

А и… не е страшно да си умрял, Страшното е докато умираш! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

8 кометара за България под Игото на Мафията ГЕРБ: Не е страшно да си умрял, Страшното е докато умираш!

 1. Анонименп Отговор

  07.09.2019 в 23:08

  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА И ВЕДНАГА ДА ИЗХВЪРЛИМ БЪЛГАРОУБИЕЦА ПРОСТАК ЛЪЖЕЦ КРАДЕЦ ПРЕДАТЕЛ МАФИОТ БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ПОМОЩА НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ НЕЗАКОННИ СЪЮЗИ НАТО И ЕС ГАВРАТА С БРАТСКА РУСИЯ Е ВЪРХЪ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ СЪС ЩУТОВЕ ТЕ ПРОКУДИХА ДЕЦАТА НИ РАЗДЕЛИХА СЕМЕЙСТВАТА НИ СЪЗДАДОХА НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОГРОМ БЕЗ ВОЙНА В СВЕТА ТЕ ВОЮВАТ СРЕЩУ НАС НАРОДА СЪС НАШИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ДОКАТО НАРОДА ГИНЕ И БЯГА ОТ БЕДНОСТ ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ

 2. Анонименп Отговор

  07.09.2019 в 23:16

  НА 6 СЕПТЕМВРИ 2019 БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА Е ПРИСТИГНАЛ В ГЪРЦИЯ ДОКАТО БЪЛГАРИЯ ПРАЗНУВА СЪЕДИНЕНИЕТО И Е ИСКАЛ ОТ МИЦОТАКИ БЕЗ ПРОТОКОЛ ДА ОБЯДВАТ МИЦОТАКИ МУ КАЗАЛ ЧЕ С МАФИОТИ НЕ СЕ СНИМА И КРАКЪТ МУ ДА НЕ СТЪПВА ВЪВ ГЪРЦИЯ ГРЪЦКАТА ПРОКУРАТУРА РАБОТИ ПО ОТНОШЕНИЯТА КОИТО БОРИСОВ Е СЪЗДАЛ ПО РАНО

 3. Анонименп Отговор

  07.09.2019 в 23:19

  ЧЕТЕТЕ ГРЪЦКИЯ ВЕСТНИК , КАТИМЕРИНИ ,7 СЕПТЕМВРИ

 4. Анонименп Отговор

  08.09.2019 в 2:48

  ГЕЙАТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТПРЕМИЕРА БЪЛГАРОУБИЕЦ И НАРКОМАНКАТА ЗАХАРИЕВА ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ ОТ ПАМЕТНИЦИТЕ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ТЕ СА СВЯТИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЖИВЕЕТЕ САМО ВИЕ И НЕ ВИ Е БАЩИНИЯ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД КОЙТО НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИ ВИЕ ПИТАХТЕ ЛИ НАРОДА ДА НЕ СТЕ ПОСМЯЛИ ДА СКВЕРНИТЕ СВЯТИТЕ БРАТСКИ ПАМЕТНИЦИ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СТРЕЛЯМЕ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ТИРАНИ МАФИОТИ ГЕРБ

 5. Георги Енев Отговор

  08.09.2019 в 10:02

  Абсолютно вярно, както винаги в Скандално.нет! Едно-единствено нещо ме озадачава: Как така все още има българи, които не са проумели всичко това? Имам предвид българи от масите, които са на ръба на оцеляването!? За останалите гербери е ясно, ама гладните, които се радват на магистралите? Как така са успели да им изгладят мозъците?

 6. Георги Енев Отговор

  08.09.2019 в 10:07

  Е, ама обяснете ни, моля, как да не си платя винетката например, като няма да мога да изляза от града? И на всичкото отгоре ще ми лепнат непосилна за джоба ми глоба! Дебелите седят и мислят с какви нови налози да ни товарят, за да плащат с тях зулумите си и санкциите за тях от ЕС.

 7. Анонименп Отговор

  09.09.2019 в 0:46

  РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС Е НУЖЕТ ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ СЪЮЗИ КОИТО НА НАТРЕСОХА НЕЗАКОННО БЕЗ ДА ПИТАТ НАРОДА СА ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА БЪЛГАРИЯ ТЕ ДЪРЖЪТ БОЙГО БЪЛГАРОУБИЕЦА

 8. Mafiata GERB Отговор

  09.09.2019 в 10:50

  Според Тъпунгерите от Шайката ГЕрП и лично според Вожда пожарникар, влизането в Шенген е Заплаха за Националната сигурност на България. Възниква обаче въпроса, дали управлението на Крадците от ГЕРБ не е наистина опасно за Националната сигурност на България, и за България като цяло!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *