България е в Пламъци! Русия или САЩ подпалиха пожара!?

3

От 2011 г. България е в пламъци. Взривяват се складове с боеприпаси, горят остатъците от някогашния военнопромишлен комплекс. Единадесет години следствието и прокуратурата на страната неуморно се трудиха за да разкрият причинителите на тези бедствия.

По щастливо стечение на обстоятелствата, малко след разкритията на прокуратурата на Чехия за пожара в склад за боеприпаси през 2014 г., усилията на нашите разследващи органи също се увенчаха с успех: както в съюзна Чехия, така и във важния партньор на НАТО България пожарите са резултат от подпалваческите действия на руското разузнаване. Набива се на очи, че поради оскъдица от кадри това разузнаване използва едни и същи агенти и методи за да отровят Скрипал в Солцбъри, за да отровят търговеца на оръжие Гебрев в София, за да подпалят склада в Чехия и масовите палежи в България. Агентите са известни поименно, както са известни отделите в които служат. Не е известно само как постигат коварните си замисли. Но това не е от особено значение. Важното е, че прокуратурата, под вещото ръководство на Иван Гешев, „ с голяма степен на достоверност“ разкри, че руското разузнаване стои зад тези злодеяния. Те застрашават националната сигурност, казва главният прокурор и насърчи подведомствените прокурори да продължат тази спасителна патриотична мисия.

Авторът контраадмирал, оз Румен Попов

Прокуратурата, а след нея и правителството правят своите изводи за „голямата степен на достоверност“ за причастността на Русия към тези събития с десетилетна давност , основавайки се на факта , че шест белязани човека от тази страна по това време са биле в България. Не се уточнява в какво са уличени и какво собствено значи това „голяма степен на достоверност“. По всяка вероятност тази „голяма степен“ ще бъде достатъчно основание за изгонването на поредните дипломати от посолството на Руската федерация или до други действия, които да доразрушат доверието между нашите страни.

Българинът, извън прокуратурата, е резонно да си помислим, че ако има голяма степен на достоверност, това значи, че има и малка степен на недостоверност, на лъжа, провокация, лицемерно подаване на материал за обвинения срещу Русия. И какво е съотношението между тях? Защото „голямото“ може да се окаже съчинение по поръчение на русофобските среди от ЕС и НАТО. Не се наемам да бъда измерител на Гешевите степени на достоверност и недостоверност, но 100 % тези действия не служат на интересите на България. Борисовци и Гешевци са мимолетно явление в нашата история, но последиците от техните русофобски инициативи ще останат за много дълго време да тегнат върху българския народ. НАТО и Европейския съюз, колкото и да са нужни на България в момента, рано или късно ще отидат в небитието, както хилядите други съюзи през вековете. Но България ще стои на това место на географията вечно, вечни са нейните славянски корени, нейното православие,нейните близки и далечни съседи, вечни са и нейните интереси. Skandalno.net

Автор: Румен Попов, контраадмирал, о.з., Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ние ли сме най-тъпия народ в Европа, толкова ли е трудно да се разбере, че в тази война за световно господство Щатите не се спират пред никакви провокации с цел да сатанизират Русия, да свалят правителството и и да я съсипят. В исторически план много неща се повтарят, както и нашият кретенизъм. АВТОРЪТ Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН. Да обслужваме Щатите, от които имаме само и единствено вреда е абсолютна лудост, в един период, когато има епидемия, когато смъртността стана масова, когато икономиката се срива, а т.н. политици се занимават с дребнотемие е лудост. Имаме четири, не натовски а американски военни бази. Съвсем скоро за радост на Радев, че ни нацвъкат хиляди рейнджъри да ни пазят от Русия. И понеже много от нас си знаят историята и бясът на русофобията не ги е завладял, Янките решиха да ни натиснат яко. И вече сме в редицата държави врагове на Русия. Всеки българин трябва да излезе на улицата и да каже БАСТА,ние сме за мир в нашата територия, янки вурвете си у дома.

  2. И още, не са виновни само Борисовци и Гешевци, и проф. Иво Христов го е подчертавал многократно. Ние всички сме ужасно виновни. Появи ли се подкрепа на призива на проф. Нако Стефанов за България -зона на мира, Появи ли се призив за НЕУЧАСТИЕ В ПРОЕКТА ТРИМОРИЕ, чиято цел е пределно ясна. Пита ли ги някой българите с каква ваксина искат да се ваксинират, още повече, че внесените показаха на първи етап поява на смъртоносни мозъчни тромпи.Отговорът е НЕ!!! Къде са т.н. ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ,щом в парламента се обсъждат маловажни неща. Докога ще търпим скандалните безобразия на един ПОЖАРНИКАР. Ами пуснете го в болницата , само операции не е почнал да прави, търчи като нерез навсякъде, а медиите го поливат обилно с хвалебствия.

  3. Лош Путин !!!!! Лоши „рашки“ !!!!! И аз съм сигурен и казвам, че „с много голяма степен на вероятност“ Путин е в основата на срива на гласовете за народния любимец, доктора по разпъване на пожарникарски маркуч в пресечена местност, „простия“ бат’боко!!!!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *