България БИ ДУЗПАТА на Борисов, но той пак ДРАПА към властта! Вижте ужасния КОШМАР, който иска да върне! Виж Тук!

5

България би дузпата на Борисов и ГЕРБ. На последните парламентарни избори партията-прислужник на Запада загуби 700 хиляди гласа на свои симпатизанти, които са гласували за нея през годините. Но въпреки този чутовен ШУТ, гербаджиите отново се върнаха във властта. И бързат да възродят отново най-страшният кошмар на България.

Затова напоследък сме свидетели, че Обединените патриоти, в бабуваната от Борисов коалиция с ГЕРБ, за която той дори поиска разрешение от ЕНП- шефовете си, все по-високо твърдят, че ЕС и НАТО били наш стратегически избор. И нищо не можело да промени този факт?!

Има две причини за това.

Първо: Необявената цел на това „обединение“ между Борисов, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, е да посее съмнение и недоволство в редиците на симпатизантите на ОП. И Бащицата на цяла България – Борисов –  с удоволствие да ликвидира патриотите като политическа формация. А триото Борисов, Симеонов, Каракачанов да се облажи за сметка на своите симпатизанти.

Всъщност видяхме, че точно така Вождът на ГЕРБ постъпи с десните от Реформаторския блок. В бившето си правителство, Борисов умишлено направи министри от партията на Реформаторите, напълно некомпетентни хора като Ненчев, Лукарски и Христо Иванов…  Или крайни радикали като Москов, който искаше пръстови отпечатъци в болниците, и неговият „колега“ Методи Андреев, който пък се бе посветил на „мисията“ да вкара всички комунисти в затвора.

Можем да се обзаложим уважаеми читатели на Skandalno.net, че Борисов все пак влезе в някаква коалиция с Обединените патриоти, не за друго, а единствено с намерението да ги доунищожи. А „патриотите“ пък,  бяха достатъчно алчни, за да се съгласят на такава „политическа сделка“, която напълно ги дискредитира в очите на техните симпатизанти. И виждаме, че унищожението им вече е в ход. По същата изпитана схема, както с реформаторите. Борисов им даде министерства, които са горещи картофи, и явно или тайно ги подтиква към радикални и неадекватни действия. А за да осъществи бързо и ефективно това свое намерение, Винету си има и троянски кон при патриотите в лицето на Валери Симеонов. Неслучайно атакистите нарекоха преди време Валери Симеонов „пудела на Бойко“.

Има и друга  причина, поради която коалиция на патриотите с ГЕРБ е убийствена за тях. Ако изключим Валери Симеонов, който под път и над път твърди, че програмите на ГЕРБ и ОП не се различават много, и ако си дадем труда да прочетем предизборните програми на двете формации, ще установим любопитния факт, че те не само се различават. Програмите на двете партии са коренно противоположни.

ГЕРБ са дясна либерална партия, служеща на световния глобализъм, който иска да ликвидира националните държави. И светът да се управлява от Мега корпорациите.

При патриотите, обаче е, или по-точно беше, точно обратното. Те, преди да влязат във властта, искаха държавата да си върне всички свои печеливши отрасли в икономиката. Искаха държавата да печели и да разпределя справедливо парите, така че  страната да се избави от невероятната бедност и мизерия. И, естествено, държавата да стане по-силна от олигарсите. Но, това беше преди да се почувстват овластени. Сега започнаха, подобно на ГЕРБ, да повтарят като зомбирани, че ние сме в ЕС и НАТО. И това не можело да се промени.

Имаше и още едно много важно различие в програмите на партията-майка и патриотите. Това е отношението към Турция. Обединените патриоти, преди да се облажат от властта, искаха да спрат превръщането на България в турски вилает. Докато Борисов нарича под път и над път Ердоган, свой пръв приятел. И непрекъснато сключва с него вредни и опасни за България съглашения. Резултат от поредното Борисово коленичене пред Ердоган е регистрирането в българския съд на откровено антибългарската партия ДОСТ, за която агитираха в България, чрез видеоклипове турският посланик Гьокче и самият президент на Турция Реджеп Ердоган. Пряк резултат от Борисовото „сътрудничество“ с Ердоган е и мудния и недовършен строеж на стената по границата, която уж трябваше да ни пази от джихадистите, криещи се в потока от мигранти.

А най-учудващото, и необяснимото е, че при тези коренни различия в заявените програми на двете формации,  все пак се състави коалиция между ГЕРБ и патриотите. Разбира се това ще бъде последното нещо, което обединените патриотите ще направят в политическия живот на България. Защото българите и без това им дадоха малко проценти на отминалите парламентарни избори, за да им подскажат, че ОП трябва да докаже своите предизборни лозунги на практика. А такава абсолютно безпринципна коалиция с Пожарникаря, ще ги изхвърли завинаги от българската политика.

Имаше и още един вариант за съставяне на правителство пред Борисов. Защото от централата на „Позитано“ 20 твърдо заявиха, че няма да управляват заедно с ГЕРБ, поради несъвместимост на програмите и вижданията за бъдещето на България.

Значи футболистът от Банкя можеше да се коалира само с ДПС и партийката на Марешки. Но ролята на Марешки в българския политически живот, все още не е изяснена достатъчно добре. А и Борисов, подтикван от своите Брюкселски господари, искаше друго. Искаше да направи коалиция с „патриотите“. И да ги унищожи.

Впрочем думата „унищожи“ е твърде силна за така наречените „патриоти“. Защото самият Борисов се произнесе още в самото начало твърде неуважително за тях. Той заяви на председателя на ЕК, Жан Клод Юнкер, че не трябва да се страхува от „тези патриоти“. Защото те съвсем не са това, за което се представят пред българския народ. Може би с едно единствено изключение. За Волен Сидеров. Но на него пък му затвориха устата. И както се вижда за дълго време.

Следователно и настоящата коалиция на ГЕРБ с онези, които наричаха себе си „патриоти“, няма да донесе нищо добро за хората в България. И как да донесе нещо добро, когато и ГЕРБ, и „патриотите“ вече не искат нищо друго освен да изпълняваме всички безумни заповеди на ЕС и НАТО. И държавата, заедно с хората да затъват във все по-страшна мизерия и безизходица.

А превръщането на родината ни в Брюкселски вилает от обединените усилия на ГЕРБ и „патриотите“, идва само като „бонус“ за задокеанските господари на днешните наши управляващи.

Така постепенно Борисов, Симеонов и Каракачанов продължават да тласкат България към робството, от което лъжепатриотите уж щяха да ни спасяват.

Ще търпим ли това, братя?! Или ще поискаме още по-силно и категорично: БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС И НАТО! За да спре най-после четвърт вековния кошмар!

Автор Иво Македонски Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Това е мечтата на всички изстрадали, трудещи се и безцеремонно ограбвани българи: „БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС И НАТО!“
    РЕФЕРЕНДУМ!

  2. Патриотите сами се очистиха… толкова са били и патриоти, затова и алчността ги затри!

    А Борисов… защо седим и го гледаме как ни продава държавата, това за мен е голямата загадка?!

    Какво чакаме?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *