Боян Чуков: Няма път назад. Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с Русия

Геополитическият анализатор Боян Чуков заяви пред телевизия Bulgaria ON AIR, че в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

„Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия“, обясни той.

По думите му конфликтът се разширява с директното включване на държави като Великобритания и Франция.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война, изтъкна той.

Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на източна Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото западно въоръжение, което ползва GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако НАТО блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби“, каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

„Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Въпреки, че Путин най-откровено им каза, че „ако Русия я няма, то за какво ни е този свят“. Русия няма опция да отстъпи“, категоричен е Чуков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: КАКВО Е ВОЙНАТА И ЩЕ РАЗМАЖЕМ ЛИ РУСИЯ! – Коментар от сержант Киро Брейка

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

 1. Шъ влиза малобритания, ама с българи, румънуиди, молдовци, полуци ……
  Те на острова да си купуват железни гащи, че скоро ще започнат масовите оргии на пакистанците и ще се радвам да започнат от националните предатели на България, дето смятат сатаниския остров за своя родина.

  Петре, защо трябва да се избягва войната?
  За да се спасят отреклите се от Бог, България и българите шебеци ли?
  Смърт и яко трепане само за тия, никаква милост!
  За тази година толкова, кой разбрал – разбрал!
  Останалите да надуват розовите балони и да вЕрват, че ще им се размине, щот касапина е с ковид19.

 2. Е как Макрончо няма да мрази Русия и Путин. Цялото правителство на Нигер е било в Москва цели 4 дни и е получило огромна подкрепа, в много области. Ми то Нигер и Мали и Буркината били все още в колониалната френска зона, нямали си собствена валута.“Visite de la délégation nigérienne à Moscou : Les résultats“ Ние обаче сме готови да продадем и майчиното си мляко за да бъдем унищожени.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *