Боян Чуков: Вкараха Тръмп в Капан с убийството на ген. Сулеймани! Ето какво ще му се случи:

Допреди седмица бях сигурен, че Доналд Тръмп ще спечели втори президентски мандат на изборите през ноември, 2020 г. Така както бях категоричен че ще спечели изборите през 2016 г. и го написах в свой анализ два месеца преди онзи вот. Но сега, след като бе подведен да издаде незаконната заповед за убийството на иранския генерал Касем Сулеймани… с категоричност ще ви кажа, че Тръмп втори мандат няма да има. И това оттук-насетне ще е най-малкият му проблем. Това написа във Фейсбук политическият топ анализатор, експертът по сигурност и международни отношения Боян Чуков.


„Вкараха Тръмп в капан. Вкара го Майкъл Помпео, който в продължание на месеци го е убеждавал да подпише заповедта за физическото елиминиране на ген. Сулеймани. Последното го твърди не някой друг, а авторитетното американско издание „Вашингтон пост“. След този инфантилен, че даже и налудничав ход на Доналд Тръмп, срещу него скочи дори Тулси Габард от Демократическата партия, която доскоро беше негов страстен апологет и често бе обвинявана от съпартийците си, че е човек на Тръмп и Путин. Сега Конгресът ще го „разкости“, че е взел решението за убийството през главата на американските конгресмени. Ще се аргументират с това, че чрез тази своя заповед е поставил страната в риск. В близките седмици очаквайте Конгресът да ограничи законодателно Тръмп да взема за в бъдеще подобни решения. Силно ще ограничат възможностите му да влияе на американската външна политика“, коментира експертът.

Боян Чуков

„Ако до този момент нямаше никакъв шанс за импийчмънт, то сега ситуацията вече коренно се промени. След като правителството на Иран официално обяви 80 млн. долара награда за главата на Доналд Тръмп, се появи и още една хипотеза, че той може да приключи своя мандат по същия начин както предшественика си Джон Кенеди. В САЩ живеят 2 млн. етнически иранци. И никак няма да е трудно сред диаспората им иранските тайни служби да намерят някой „Лий Харви Осуалд“, който да изпълни „мократа“ поръчка. А после и някой „Джак Руби“, който да го застреля… и темата да приключи“, завършва Боян Чуков. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Боли мЪ фара за Тръмпито и Тръмповица каза:

    С една дума – насадиха Тръмпито на пачи яйца.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *