България иска от ЕС нещо изключително! Вижте какво е то? Истината ще ви шокира! Вижте ТУК!

1

Въпреки всички беди, които ни спохождат, ако има нещо смешно в политиката, то това са несекващите смехории, които капят непрекъснато от устата на спуснатия ни от Брюксел за вожд и учител Бойко Борисов.

Премиерът-слънце всеки ден ни кара да му се смеем на висок глас. Като смехът ни, разбира се, е през сълзи. Смях, който ни припомня хубавата руска поговорка, че когато си лъжец – е задълго, но когато си глупав – е завинаги.

Гуруто на ГЕРБ ту кара работниците от почистващите фирми да „ловят всяка снежинка“. Ту ни осведомява, че английският много-много не го чатка, но чуе ли „Конграчулейшънс, Борисов“ и вече не слуша какво казват по-нататък. Ту „спасява“ целокупния български народ от безработицата, като го кара да сади картофи. Ту изпада в „откровения“ от типа: „Аз съм прост и вие сте прости“…

Нооо, вчерашните посещения на Винету при Макрон и Меркел, ни показаха една друга, скрита до този момент същност на премиера. Оказа се, че ни повече, ни по-малко, наш Бойко, като един друг именит и импозантен българин, възпят от Алеко Константинов, е изръшкал Европата от край до край и разбира всичките й салтанати.

Туй Еврозоната, Шенген, Брекзит, Европа на две скорости… за него са като едното нищо. Той ги разбира тях и знае, че западните шмекери пак искат да ни излъжат. Но той, Борисов, за съжаление, не може да направи нищо.

И въпреки че е бивш бодигард и шампион по карате, Борисов страхливо си трае и оставя „началниците“ да се оправят. Пък от него, от Борисов,  да искат само послушание. Той  слуша и изпълнява всичко, което му нареждат да направи.

Защото макар да не е чел монолога на Хамлет, премиерът знае, че основния въпрос на този монолог, виси като дамоклев меч над главата му. „Да бъдеш, или не…“  Именно този хамлетовски въпрос стои пред нашия премиер със страшна сила.

Но като истински последовател на Бай Ганьо, премиерът знае как да се спаси от заплахата, която се съдържа в този, твърде сложен за Борисовото възприятие, въпрос.  Премиерът  е наясно, че за да „Бъдеш“ трябва да слушкаш. Останалото не го интересува.

Именно защото е послушен слуга на Запада,  той ще ни говори, че Еврозоната, приемането на еврото и Шенген са много хубави за българите неща. И че ако го послушаме и ги приемем, без да задаваме неудобни въпроси, то тогава…Ооо, тогава ни очаква „такъв живот“, че само ще си викаме като Богдана Карадочева „дано, дано“.

Да, хубав и светъл живот ни очаква в Еврозоната. Само че не всички. Хубав живот очаква само продажните политици, олигарсите, гешефтарите, митничарите, мафиотите, търгашите…

Останалите НЯМА да БЪДЕМ. Защото ни очаква НЕБИТИЕТО. Не онова, политическото, в което партийците се превръщат в…патриции. А онова другото, физическото небитие. Небитието, в което хората умират от глад, от студ, от мизерия и  липса на лекарства

Но за да не се отчае съвсем електората от бъдещето, което го очаква,  премиерът-слънце ни готви една  ИЗНЕНАДА. Той поиска от Меркел и Макрон да… ОЩАСТЛИВЯТ  българите.

И какво мислите, че поиска Борисов от своите високопоставени господари? Мислите, че е поискал пари за да измъкнем от руините нашата промишленост? Или баталясаното ни от същия тоя запад селско стопанство? Или здравеопазването и образованието?

Неее, гербаджийският гуру знае много добре, че това са теми табу за Брюксел и Вашингтон. България не трябва да има промишленост и селско стопанство. Още по-малко пък модерно здравеопазване. Защото мечтата на Запада е България да изчезне от картата. А българите да се възнесат в един по-хубав свят. На седмото небе. А може и още по-далеч.

Затова Борисов го удари на молба и поиска от фрау канцлерин да измисли там някакви нови,  ОСОБЕНИ тескерета. Паспорти само за българи.  С които да обикаляме из Европата като Бай Ганьо из Виената. И да се дивим на европейските гиздосии. И да си викаме колко е хубаво „европейското“ бъдеще на България. Разбира се, само тези от нас, които имат пари да обикалят.

Ето това поиска Борисов. Тескерета. Една нова залъгалка за празния български стомах. И съвсем не се сеща, горкият, че ние тескерета вече си имаме.

Но… не това е важно. Важното е  Борисов де си мисли, че пак е залъгал слепия си роден електорат.

Нека само да има предвид, че на лъжата, краката са къси. И че НАРОДЪТ скоро ще каже своята тежка дума. А тя изобщо няма да зарадва Борисов и неговите гербаджийски пиявици, които са се впили в народната плът. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Като прочетох че спешно са го оперирали си помислех че са го гръмнали и най-после ще се отървем от Сороския Винету но уви.Но за мен това е …………….че в рамките на 1г ще се случи това което народа го иска.Виште го нереза едва върви трябва ни преводач за да разберем какво говори постоянно се облизва и плюнчи говедо Горно-Банско.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *