Борисов се изтърва: Имаше Споразумение между мен и Гергов за Коалиция с БСП! Виж Тук:

След като се появи заедно с Георги Гергов и откри поредното издание на Международния технически панаир в Пловдив, премиерът Борисов  удари една кратка разходка край павилионите и се спря, за да отговори на дежурните журналисти, които го следваха по петите.

Той позира гордо и зачака да го снимат от всички страни, за да излезе добре по медиите, но внезапно до слуха му долетя жулещ въпрос, за който нито беше подготвен, нито го очакваше. Журналист го отстреля с питането дали не е дошъл в Пловдив да стопля отношение с бизнесмена Георги Гергов и да го примамва в партията си, или да поговорят за коалиция… каквито слухове се носели.

Премиерът- Слънце занемя от нахалството на някой си журналист да има собствено мнение и друг поглед върху ситуацията и и без да му мисли постави на същия този журналист диагнозата „идиот“.

„Аз не вярвам да има такъв идиот, който да си помисли това за мен! Не много, а и един такъв идиот няма в България да вярва в такива неща. Аз съм тук, за да открия панаира и да се срещна с представители на международни компании, които си представят продукцията. И трябва да уважа иновациите им. А съм с Гергов, защото не е европейско да дойда на панаира и той да не стои до мен!“ – каза вбесено Бащицата и измери с тежък поглед журналиста.

„Омръзна ми от такива глупости!”, отсече Борисов за евентуалните подозрения, че е пристигнал да води тайни политически преговори с  Гергов.

Но почти веднага се самопроверга, като призна, че е имало разговори за партньорство с БСП и то е било коментирано заради председателството на България на Съвета на Европейския съюз. Това беше единствената причина на социалистите да бъде  предложена позицията „председател на парламента”.

„Щеше да е много добре всички да сме дружни пред европейските ни партньори ”, коментира замечтано Борисов. Всичко беше заради политическата ни стабилност, но те отказаха. Няма да ги споменавам поименно, вие знаете кой отказа и развали хубавата ни идея да бъдем единни в управлението. Сега г-н Гергов си носи и политическата, и партийната, и цялата си отговорност, защото имаше по-широки и мащабни виждания за сътрудничеството на БСП с ГЕРБ ”, коментира Борисов.

Но така или иначе, журналистическият въпрос в Пловдив хвана Борисов неподготвен.

Както Skandalno.net писа, разговори между него и Гергов е имало, като самият властелин на Панаира лично е отишъл на килимчето в Банкя. Идеята е била широка коалиция между ГЕРБ и БСП, а патриотите да останат в опозиция заедно с ДПС. Тогава и Борисов, и Гергов отрекоха, че е имало подобен разговор и всеки поотделно се възмути от „клеветата“.

Целта на Борисов е била прозрачна. Да убеди ЕС, че е опитомил опозицията и на практика такава в България няма. Всички са с него. Цял народ и всички партии го обичат…

Това обаче не се получи.

БСП твърдо обявиха, че остават в опозиция. В последен напън олигархът Герков спретна един „Цум гейт“ и изхвърча от партията.

А за обичта на народа свидетелстват социологическите проучвания.

Всеки може да ги прочете и да види одобрението за министър-председателя. Колкото и да е надписано.

Така че пиеската за пред ЕС „Всички обичат Борисов“ няма да се състои!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. КОЛКОТО ГО ОБИЧА НАРОДА ТОЛКОВА ДА Е ЖИВ СЛЕДОВАТЕЛНО ДНИТЕ МУ СА ПРЕБРОЕНИ НАРОДНАТА ЛУБОВ ДОКАЗА ЧЕ НЕ ИСКА ДА Я УПРАВЛЯВА МАФИОТ

  2. Не забравяйте че уж по настояване на ЕС ние закрихме 4 от 6 реактора на АЕЦ Козлодуй останалите два са на доизмивяване. Също закрихме всичките високодоходни уранови мини с капацитет на залежите 250 години напред. Защо не построим завод за обогагяване на наши руди е да ги продаваме мераклии, желаещи да имат атомна енергетика.
    Освен това Черно море е най-затворено море.Представете си че вякой супер-танкер гръмне в Черно море. Чарното море ще зарлилим на бъчва с катран Ще оредат на кино туристибеската индустрия не само на България, но и в Турция, Русия, Украйна и Грузия. Либата ще измре. Пълна катастроэа1 само защото Байко не пожела да строи Бургас- Алексадропулис

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *