БОМБА! СТАНА ЯСНО КОЙ Е КАНДИДАТЪТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРБ! ВИЖ ТУК:

4

Борисов ЦветановКандидатът на ГЕРБ за президентските избори ще бъде известен политик, при когото първите букви  на малкото име и на фамилията съвпадат.

Това издадоха от щаба на реформаторите.

Задачата не беше много сложна и веднага се завъртяха имената на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Делян Добрев.

Делянчо е прекалено млад и има жълто около устата в политиката. Но пък е послушен повече и от Плевнелиев. Затова е удобна фигура. Само че няма как кандидатът да е той, тъй като му липсват две години жизнен опит. В момента е само на 38 и по закон няма как  да се кандидатира.

Цецка Цачева също е сред послушните и следователно заслужили гербери, пък е и авторка на химна „Цъфнал ГЕРБ“, който направи партията за смях пред цяла България. Само че излъчването й е такова, че може да стресне и най-коравите мъже. Тя ще управлява с желязна ръка, хваната здраво от Борисов и ще козирува при всяка негова заповед. Няма опасност да изпадне в немилост като Плевнелиев! Няма опасност и да започне да мисли със собствената си глава, а не с партийната.

boko_ceco

И въпреки тези гербоудбни качества, едва ли ще я издигнат. Тя е доста стряскаща, доста безкомпромисна, доста антипатична на повечето хора, затова възниква основателният въпрос  кой ще гласува за Цецка?

Само като си я представим на плакатите и… някак не виждаме тълпи възторжени избиратели да тичат към урните.

За Цветан Цветанов няма какво да си представяме. Защото не е нужно да го избираме. Той знае, той може и ще се избере сам. Ей къде е Костинброд, само бюлетините трябва да се напечатат!

Има обаче и още едно име, в което буквите съвпадат.

И то е на Бойко Борисов.

В момента Борисов е на гребена на вълната, все е сред хората, усмихва се, шегува се, даже от известно време прави мили очи на Русия, за да се хареса на народа.

Ако човек внимателно се вгледа в действията му, те много приличат на зле маскирана предизборна кампания.

Самият факт, че името на кандидата ще се пази в тайна до  последния момент, също навежда везните към него.

Другите ще издигнат кандидатурите си, народът ще пропищи – аман от боклуци и стари муцуни… и в този миг на бял кон ще се яви Спасителят. Бащицата на нацията Борисов.

И като няма за кого, ще гласуват за него!!!

А ако не гласуват – Цецко е насреща…

Този сценарий никак не е невъзможен, че даже е и най-логичния.

Стане ли президент, Борисов се циментира във властта за сума ти години напред, Генералът става бащица, а народът сънува светло бъдеще до края на живота си.

Или поне докато внук му порасне достатъчно, за да замести дядо си… пак с помощта на старите му приятели от ЦРУ! Честита ни латиноамериканска демокрация!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

    • Интересното би било, ако Министър е Б.Б.,Президент е Волен Сидеров, тогава да видиш шо е интрига? Не си представям Баце да тегли срещу Русия, Сидеров да дърпа към Русия, а дженералският щаб да получава инструкции от НАТО и да хленчи на Русия за повечко туристи? Това би ме изкарала от политическата летаргия, в която изпаднах още през 1990 г. виждайки, че новите разбойници от СДС, по нищо не отстъпат на старите от БКП…. Оттогава и досега не визирам нещо същественно, на което да имам доверие. Няколко човека ми харесаха, но ги разкараха от постове. Визирам Вучков, Методий Ташев и др… СЕга няма интрига – борят се все старите вълци и техни хора кой да седне и да лапа, а между тях се кипри и Мастан и други с открито проАнкарска ориентация. Нема никаква интрига. Старата гвардия на власт…

  1. Бойко Борисов ще е кандидатът на ГЕРБ за Президент на България и може да предложат на Плевнелиев за Премиер ако не назначат Плевнелиев някъде международно.И няма да питат Б.Б. къде е Първата дама защото такава няма и ще обяснят, че си може и без Първа дама както си можеше и без дама на Премиер.

  2. ЕДНО ВРЕМЕ СЕ СРАМУВАХ ОТ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ / В КАЧЕСТВОТО МУ НА ПРЕЗИДЕНТ / И АКО ТОВА СЕ ПОВТОРИ ЩЕ МИ ДОЙДЕ МНОГО.ИМА ТОЛКОВА УМНИ,ПОЧТЕННИ,ИНТЕЛЕГЕНТНИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА МЕ Е СРАМ…ЗА ДА СИ НАЧЕШЕ ЕГОТО БОЙКО БОРИСОВ ?! ХАЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА, ПИСНА МИ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *