Благо се ожени за Есмер на пищна сватба в Москва

Благо Есмер - светбаНапук на слуховете, че връзката им няма да я бъде, Благой Георгиев и  половинката му Есмер Oмерова минаха под венчилото на много тържествена и скъпа церемония.

Този път журналистите изпуснаха събитието и го отразиха едва когато самият футболист  се похвали за сватбата, като публикува най-важните и любопитни  кадри в профила си в „Инстаграм“. Есмер не остана по-назад и  също показа снимки от приказното събитие.

В началото на тържеството тя носи великолепна бяла рокля от известна модна къща и прилича на принцеса от приказките. В края на сватбената нощ, тя се преоблича в бял елегантен костюм със сако и панталон. Точно в този тоалет двамата режат огромната торта, която прилича на произведение на изкуството. Гостите са много, миговете щастливи и младоженците се радват на щастието си.

Сватбата е била в известен ресторант в центъра на Москва. Поканените български гости запазили в тайна датата, за да не довтасат папараци.

Благой и Есмер се запознаха преди половин година и бързо решиха, че са родени един за друг. Георгиев официално я помоли да му стане съпруга в Дубай, като й подари разкошен годежен пръстен. Заради нея той остави ученичката Куини Алис, която трудно преживя раздялата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *