Благо Геогриев отсече: Ще се оженя за Есмер

Благо ЕсмерЩе се оженя за Есмер, тя е жената на живота ми, написа Благо Георгиев във Фейсбук и тотално шашна приятелите си.

Досега той е бил всичко друго, но не и женен. Известният повечето с головете във вратите на жените, отколкото на футболното игрище категорично е решил този път да надене брачния хомот. Той не направи това нито за Христина, която му роди две деца, нито за останалите знайни и незнайни любовници, между които фолкпевицата Лиана.

Решението му е доста учудващо, тъй като се знае, че е религиозен и обет пред Бога би могъл да даде само веднъж, ако изобщо спазва каноните. Но Благо май е набожен само на Коледа и Великден, а в останалото време трупа грях след грях.

По какъв начин рускинята, която прилича по-скоро е някъде от бившите републики, е успяла да му замаи главата, не е ясно. За всички обаче е ясно, че той е поддържал паралелна връзка с нея и Куиин Алис, а когато ученичката му писна с вечните й претенции и детинщини, си избра по-зрялата жена или по-скоро по-разумната.

Вбесената от развоя на събитията Куини, го изтри от приятелите си във Фейсбук, след което му върна всички подаръци, които той й купи по време на шестмесечната им връзка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *