Бередин на Колене! Руснакът Купува Мълчанието на Антония срещу 5 млн. лв! Виж Тук:

Антония БерединНад 5 млн. лева обезщетение ще вземе след развода си  с руския бизнесмен Александър Бередин съпругата му Антония Петрова.

Парите ще бъдат дадени на миската, а условието да ги получи е нейното мълчание.

Тя се съгласила, сключвайки устна договорка с доскоро любимия си мъж, че ще мълчи за отношенията им вкъщи и неговите бизнесдела, а той ще й даде парите.

Бередин доста се страхувал, че тя е запозната с част от сделките и ако проговори, ще нанесе сериозна вреда на бизнеса му. Освен това някои финансови операции били на ръба на закона и можел да си има доста неприятности.

Втората забрана била тя да не споменава подробности от личния им живот.

Руснакът бил мъж-мечта, но само докато не посегнел към чашката. Често се случвало той да започне дълъг запой, по време на който вдигал скандали на любимата си и дори й посягал, разказват техни близки. В останалото време обаче бил мил и гальовен като кученце. И много щедър. Петрова му прощавала алкохолните изстъпления, но когато за пореден път се напил и я наранил, го изчакала да изтрезнее и поискала развод.

Той се ужасил, клел се, че я обича, но тя била непреклонна.

Типично по бизнесменски Бередин й припомнил, че тя има няколко теглени кредита и няма да успее да ги погаси. С парите миската си била купила имоти край морето.

Никой не знае как са протекли преговорите по-нататък, но сега Бередин си е в Москва, а заемите са изплатени. Освен това той ще даде доброволно на миската още 5 милиона лева след окончателното подписване на документите по развода.

Какви ли още тайни знае Антония за бившия си съпруг? Сигурно са сериозни, щом той иска да се откупи с такава голяма сума, шушукат приятелите им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_mcVZy76XDk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Nay-dobrata snimka na Totza Krokodila sas zejnala usta.
  Dali tapata putka ot Perni razbira, che skoro shte ima avtomobilna katastrofa i njama da ojiwee?
  Ili shte se udawi waw wanata??
  Golemite krokodili umirat misteriozno.
  A pak tozi Beredin e selsi paljacho ,prilicha na pijan donski kazak s neizmita zurla.

  Totze, najam da dojiweesh starini,Ktokodil moy!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *