Бащата на Фицата: Синът ми беше по-добър, но Ненчо е златна кокошка

ФицНай-недоволен от крайните резултати в шоуто „Като две капки вода“ беше бащата на Фицата – Георги Аспарухов.

Таткото присъстваше на всеки концерт, излизаше на сцената, подаряваше букети на момчето си и го хвалеше. След края на предаването Аспарухов не сдържа емоциите си и заяви, че неговият син е истинският победител. Пееше по-добре, представяше се по-добре, но дадоха наградата на Ненчо, защото го взеха във фирмата си и той ще играе ролята на златната кокошка, която ще им носи дълго време яйца. Затова му подариха автомобила – да се чувства благодарен и да им е задължен.
Междувременно  Филип Аврамов дал тежки жертви за предаването. Той се е натровил със силни лекарства веднага след участието си в шоуто. Фицата разкри, че покрай постоянните си ангажименти и нечовешкия труд в предаването и едновременно в театъра, покрай системното недоспиване обриви и умора, пипнал гнойна ангина, която буквално го повалила и две седмици преди финала и трябвало спешно да вземе мерки. „Нямаше време да полежа, да си почина, нямаше и за народни лекове, когато трябваше да ми мине бързо и да изляза на сцената“ – твърди е Аврамов, допълвайки, че народната медицина пък не му вдъхва доверие.
Той се наблъскал със силни антибиотици, получил алергия, а на едно от участията пял с висока температура и непоносими сърбежи по тялото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *