Бащата на Слави към сина си: Искам внуче!

слави голБащата на шоумен  №1  Слави Трифонов си пожелал за рождения ден синът му  най-после да се ожени, да не ходи немил недраг  и да го дари с внуче.

Това казал дядо Тодор в кафенето на село Тодорово, където живее от години и рядко се прибира в Плевен, само по празници. Дядото, който е неизменен посетител на заведението всяка вечер, признал, че му е мъчно да гледа известния си син сам. Всичко си има, само детенце няма, въздишал той над ракийката си.

Според съседи на стария Трифонов единствените жени, които  Слави е водил вкъщи и е представял на родата били  Алекс Раева и Мартина. Психоложката Маги Ангелова също била негова  голяма любов, но нея не докарал.

С Маги Дългия се разделил заради нейната независимост и амбиция. Тя искала да учи и да работи, а не да става майка и домакиня. С Алекс нещата били стигнали до  брак, даже направили и годеж, на който присъствали родителите й. Но след годежа сватбата била отлагана толкова дълго, че на певицата е писнало да чака Слави да пребори ергенското в себе си и да я направи своя съпруга, затова си взела багажа и си тръгнала без никакви обяснения.

Същото станало  и с последното му гадже – Мартина. Балерината била доста разкрепостена и минала през доста легла на хора от Бенда, но после се кротнала, щом попаднала в обятията  на Дългия. Тя също цели три години чакала годежен пръстен, но получавала всичко друго, само не и това. Мартина бленувала за семейство и деца и като видяла, че няма да стане, избягала с треньора си по бокс.

Слави пък доверил на родителите си, че вече е твърде стар да мисли за женитба, а искал само дете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *