Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

А КОГАТО ДНЕШНИЯТ ЦИРК СВЪРШИ, ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ БЕДНИ РОБИ! ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ СЕ СЪГЛАСИЛИ!

Ковид-19 е опасен точно толкова, колкото всеки сезонен грипен вирус. Но театрото върви по сценарий и нагнетяването на паника сред населението ще продължи докато кажат авторите на сценария.

Но… да обобщим:

Вече не ходите на работа. Не излизате от дома си. Освен, до аптеката където вече се усеща липсата дори на лекарства от първа необходимост. Можете да отидете и до магазина, докато имате пари.

Не можете да се разхождате в парка на чист въздух и да събирате витамин Д. Забранено е! Въпреки че, едва ли ще ви доближи човек на по- малко от 10 метра.

Ще си стоите у дома!

Освен ако не трябва да си плащате данъците.

Освен, ако не трябва да храните банките.

Позволява ви се също да отскочите и до застрахователните компании и фирмите за бързи кредити.

Там опасност от коронавируса няма!

Тези институции са извън всякакви извънредни мерки! За тях няма забрани!

Тях никакъв вирус не ги лови!

Когато си платите данъците, тока, водата и, разбира се, сметките към мобилните оператори, ви се позволява отново да се затворите в къщи.

Спокойни, че вашето правителство мисли за вас!

Ако нямате доходи. Ако са ви съкратили от работа, поради извънредното положение.

Ако сте под наем и не можете да си го плащате…

Не чакайте финансови помощи!

Цялата предвидена финансова помощ е за банките и няколко големи гербаджийски фирми и компании.

Защото те са важни. За да са стабилни, докато вие се чудите как да свържете двата края.

Нито един лев от парите, които ЕС ще отпусне, няма да стигнат до вас. Въпреки че по медиите ще ви уверяват „колко разумно се усвояват тия средства в извънредно тежката ситуация“.

После ще дойдат новите данъци, сметки и, разбира се, Частни съдебни изпълнители.

А след тях – гладът!

Не сега!

А когато целия този Корона-Цирк приключи!

Ще се събудите бедни и безправни роби!

Защото вие сте се съгласили!

Какво се случва: Тече операция по изсмукване на парите на държавите и народите им от глобалния елит. А паниката и страха са инструментите им за контрол над тази нова, създадена от тях ситуация. Защото парализираният от уплах човек e лесна жертва. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

16 кометара за А КОГАТО ДНЕШНИЯТ ЦИРК СВЪРШИ, ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ БЕДНИ РОБИ! ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ СЕ СЪГЛАСИЛИ!

 1. pipi Отговор

  21.03.2020 в 23:12

  Ами да!!!

 2. Безпартиен Отговор

  22.03.2020 в 8:49

  А каква друга опция имаме, освен да се съгласим, моля? А при възможност да не се съгласим, по-добре ли е да щъкаме свободно из улиците? Риторично питам, не се нуждая от отговор.

 3. Безпартиен Отговор

  22.03.2020 в 8:52

  Вече е наложително баба Яга да слезе от метлата и да види реалността. Да лети с нея в други ситуации!

  • Иван Отговор

   22.03.2020 в 9:41

   Някой друг трябва да свали черните очила и да види реалността, а тя е НЕОБОСНОВАНА медийна истерия.

   • Безпартиен

    22.03.2020 в 12:14

    Мерките, които се взимат, въобще не са необосновани, дори трябва да са по-строги. Не е време за политиканстване, а за спасяване на човешки животи. Нищо не сме забравили, всичко виждаме, но не е време за противопоставяне.
    Моите наблюдения са, че много хора се стараят, но не умеят да се пазят ефективно. Не трябва да се позволява вирусът нито да влиза, нито да излиза от домовете.
    Възрастните да са поставят под доброволна карантина, стига са щъкали насам-натам. Маските да са задължителни.

   • Иван

    22.03.2020 в 14:40

    Безпартиен, строго Сте филмиран, вероятно защото Сте лекар. Животът е спрял, но това нищо не променя. Вече 9 дни стагнация, хората ще издържат и 15, но когато мине тази сакрална цифра, която медиите им набиха в главата, ще стане бунт, може да е тих от начало, но за кратко. Не се натягат нещата, ако няма необходимост, защото човек е мислещо същество и анализира собствените си наблюдения. В Италия, в Испания, не играе след тази точка на пречупване, остава само тука няма, а те са ме затворили. Приказката за лъжливото овчарче не е медицинска, но професорите по коремна хирургия е добре да си я припомнят.

 4. Безпартиен Отговор

  22.03.2020 в 12:34

  В магазините въобще не трябва да се допускат хора без маски, но те гледат печалбата, а не мерките за предпазване. Никакви оправдания, че липсват по магазините! Който иска да се предпази, ще си ги ушие дори на ръка, от всякакъв плат може да го направи. Из улиците щъкат майки с колички, с малки деца, бършат им ръчичките с мокри кърпички и си въобразяват, че това е достатъчно. Така детето се превръща в невидим потенциален заразоносител, да не говорим, че майките повечето са без маски. На практика ние с маските ги пазим, а на останалите не им пука за нас.

  • Петко Отговор

   22.03.2020 в 14:05

   Човече, осъзнай се, коронавирусът е толкова смъртоносен, колкото и всеки друг сезонен грипен вирус. Манипулират ни жестоко. През 2009 г. в България починаха от свински грип 4 хиляди души и то предимно млади хора. Обаче тогава нямаше нито затваряне на граници, нито карантини и така нататък. А в САЩ всяка година от грип умират 700 хиляди души годишно. В света пък всяка година от вирусни инфекции умират 13 милиона души. Колко са жертвите за 3 месеца на коронавируса в света – 6 хиляди към днешна дата. Ти правиш ли връзка между тия цифри и с главния си мозък? Имаш правото да се страхуват и от коронавирус, и от Дядо Торбалан, разбира се, но това си е твой проблем.

   • Безпартиен

    22.03.2020 в 18:29

    Ами не е така, но не мога да те убедя и няма да се опитвам. Дали ни манипулират или не, не е важно, ние трябва да се предпазим, щом заразата е налице. Задайте си въпроса защо шеф на щаба е хирург, ама генерал? Това не е компетентно лице в случая. Защо го хвалят в пик-ливия сайт, превъзнасят го дори. Хората се заразяват, умират, а управляващите си гледат политиката на първо място, това е навсякъде. Защо разправят, че маските не предпазват? Някои държави ги въведоха със закон, тук не предпазвали. Разсъждавам и пиша от лични наблюдения, принцип ми е да се въздържам да изразявам каквото и да е, ако не мога да го докажа. А аз не мога, това е. Бъдете здрави и знайте, че ако не се опазите сами, няма кой да го направи вместо вас!

 5. Безпартиен Отговор

  22.03.2020 в 18:41

  И не, не съм филмиран, погрешно ти е мнението. Просто степенувам нещата. В момента ни атакува нов, недостатъчно познат вирус и предпазването е маски, спазване на дистанция, абсолютна лична хигиена, асоциализиране. Който може, го може и който има възможност, трябва да спазва стриктно забраните. Малко акъл се иска, но да се прави както трябва. Не мисля, че е време за политика, макар че асимилирам отлично какво се случва.

 6. Безпартиен Отговор

  22.03.2020 в 20:44

  Всъщност, очаквам много от Президента в тоя момент. Нещо повече от ветото.

 7. udjs Отговор

  23.03.2020 в 11:04

  Ей безпартийният,ако от всяка болест,се предпазваме по този начин/с извънредни положения и спиране на почти цялата икономика/,докога ще издържи светът мислиш?И ако прехвалената медицина не може да се справи с един грип,по добре да я няма,защото само разпространява паника!А знаеш ли ,че по време на война/за каквато обявиха „войната“ срещу един сезонен грип/,тези които разпространяват паника,като медиите и като тебе,са ги разстрелвали!Защото най-страшната болест е страхът!

 8. Къчо Отговор

  23.03.2020 в 13:51

  „Безпартийния“,пиклив Психар,ти си НЕДОНОСЕН Полуфабрикат, психясващ допълнително…останалите балъци! Аз ще ходя без маска,защото ИМАМ ИМУНИТЕТ,КОЙТО ЗНАЯ КАК ДА ПАЗЯ и ми дреме за твойте паникьосващи…изцепки!! НО ТАКИВА Изроди като теб дърпат Страната НАДОЛУ И НАЗАД,защото сте Изчадия
  -русофилистици,ПФУ-У-У !!!Заедно с гъзолизеца Разбойкьо!!!

  • Петко Отговор

   23.03.2020 в 14:50

   Къчо, соросоидно келеменце – Боко Тиквата си е ваш кучи син – и той, и вие,сте американски подлоги срещу заплащане. Така че не прехвърляй проблема от болната глава на здравата. Бойко не е комунист, а американски агент, също като теб. Само дето на теб ти плащат от Демократическата партия на САЩ, а на него вече от Републиканската. И в това ти е проблема, защото двете партии и бизнес лобитата им са във вражда.

  • Безпартиен Отговор

   23.03.2020 в 15:35

   Хахааах, ако искаш и без гащи ходи, никой не го интересува тая работа. Много си смешен, искрено ме разсмя! Смехът е здраве!

 9. марко Отговор

  24.03.2020 в 6:14

  БЕЗПАРТИЕНият не може да е толкова глупав. Просто му е все едно. Все едно му е, че след известно време днешните циркове с маски и каски ще изглеждат жалки, но това няма да попречи да ни се натресе тоталитарно общество от най-гаден тип.
  Напротив, ще изглежда невероятно тъжно и гротескно колко лесно се дадохме – цял един свят…

  А данните за оздравяване мозъчната дейност на БЕЗПАРТИЕНия са налице още сега, но кой да ги види.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *