Аръков изял боя заради пари, взети от Мика Стоичкова

Мика и ИвоТова твърди в свое интервю Ицо Петрофф, който има доста преки впечатления от „великия“ Иво Аръков.

Араков взе пари от Мика, за да си направи заведение в София. И като казвам пари – става дума за много пари – твърди Петров. Каза, че ще й ги върне, то откъде у един голтак пари, та и да ги върне?

Камата беше готов да преглътне голямата загуба, вложена у така наречения му кандидат-зет, но не можа да преглътне резила, когато разбра, че е би сексуален. Съгласете се, че за един мачо като Ицата е огромен удар по честта и самочувствието щерка му да спи с човек, който е на двата бряга. Тогава той свика семейния съвет и нареди на Мика да си взима парите и да се маха. Тя пък, горката, беше влюбена до уши и последна разбра на какво се е нахендрила. Но послуша татенцето и влюбената двойка обяви раздялата си публично.

Двамцата имали тайна уговорка да се съберат след време в Америка, където нашият глезльо да пробие в Холивуд, но кажете ми как ще пробие човек, който знае слабо английски и го говори с варненски акцент?

Петрофф каза още, че е вярно, че Иво и Мариус Куркински имали връзка, която продължила само три месеца. В същото време Мариус му дал ролята на мачо в спектакъла си. Какъв мачо, като сам не знаеш на кой бряг си стъпил – на левия или десния? Затова и ролята се провали, защото той не може да я изиграе.

След това обаче се заигра с Мария Илиева и се навря под полата й. Но тя бързо му би шута и наивната Мика го прибра, обявявайки го за голямата си любов. А той е артист и любовта може да я изиграе отлично.

Така че боят, който изяде в „Манастирски ливади“ не беше грешка и не беше предназначен за друг.   Момчето си залужаваше шамарите и много хора имаха причини да го ступат. Стоичков не би се унижил да му поръча един търкал, но пък има приятели, които го обожават и биха направили това за него. Боят беше не заради парите, а когато се разчу, че Аръков е гей. Това вече е трудно за преглъщане. А Мика, горката, продължава да си го обича.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *