Антония Петрова се Сравни с Анджелина Джоли! Миската Иска Развод, но Бередин Отказва! Виж Тук:

Антония пак цициРешението за този развод е изцяло мое – заяви с турбо самочувствие и лъвска гордост Антония Петрова. Точно като развода на Анджелина Джоли. И тя като мен е инициатора на раздялата с мъжа си Брад Пит.

 Александър е против, той не желае за се разделяме. Няма никаква московска любовница, няма намесен трети човек. Сигурна съм, че Александър още ме обича – той непрекъснато ми го повторя. Не иска разводът да е по взаимно съгласие, защото той не е съгласен.

Истината е, че от доста време с него не живеем заедно, почти от две години, призна миската. Просто нещата се случиха така и никой няма вина.  Подала съм молба за развод преди няколко месеца и се надявам всичко да мине гладко и интелигентно. Молбата в съда съм я депозирала аз – не той.

Проблемът е, че делото ще се гледа и в България и в Русия. И на двете места сме сключили брак и сега трябва да го разтрогнем. Александър заяви, че ще ми прави спънки и ще поиска да остане женен за мен, понеже още ме обича, но аз съм взела твърдо решение.

Конкретна причина да се разделим няма. Нито аз съм му изневерявала, нито той на мен. Не мога да кажа нищо лошо за него. Между нас се получи нещо като претрупване на емоции и пресищане. А накрая и нещо като задушаване.  Започнахме да гледаме по различен начин на живота.  Аз исках едно, той – друго.

Искрено му желая да намери щастието си с друга.

Аз вече съм щастлива и в хармония със себе си. Чувствам се горда от решението си.

И не, не сме скарани. Комуникираме си. Той непрекъснато ме търси, но няма път назад“, категорична е Мис България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.