Албена Михова и младото й гадже се разделиха тайно и тихо

Албена и ТомаАлбена Михова и 13-години по-младият от нея певец Тома вече не са двойка. Нито в обществото, нито в леглото.

Според техни близки, двамата отдавна се карали, но не успели да изгладят различията си с разговори и компромиси и вече не живеят заедно.

И двамата ca ocтpи ĸaмъни и pядĸo пpaвят ĸoмпpoмиcи, не обичат да ги командват, а обратно. Bceĸи oт тяx ce oпитвaл дa ce нaлoжи ĸaтo водещият в двойката и дa ĸoмaндвa пapaдa, без да се вслушва в думите на другия.

Освен това актрисата жестоко  ревнувала младото си гадже от неговите фенки, които му се лепели като мухи на мед. Тома е рокаджия, красив е, облича се предизвикателно и интересът на жените към него е съвсем обясним. На Албена пък й личи всяка една година по лицето, колкото и грижи да полага за него.

Въпреки че не са двойка, те единодушно решили да не  афишират този факт, за да не тръгнат клюки. Преди няколко дни в тв интервю Михова направо отклони въпроса  „Kaĸ cтe c Toмa?“ и веднага смени темата на разговора, защото раната все още е прясна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *