Азис стресна Маги Халваджиян с 20-сантиметрови токчета, маскиран като Бионсе

Азис БионАзис доведе до истински стрес Маги Халваджиян и цялата публика, когато се появи на сцената на „Като две капки вода“ със семпла рокличка, буйна грива и обувки с 20 сантиметрови токчета.

Абе, човече, не зная защо винаги като те видя в женска роля, се стресирам, призна продуцентът. Познаваме се, пили сме кафе заедно, виждал съм те във всякакво облекло, но тук вече  трети път изпитвам някакъв страх, като излезеш на сцената.

Може да е от обувките, предположи костинбродският славей, на когото всъщност само обувките бяха в рамките на приличното и нестряскащото.  А, сетих се, аз просто имам страх от високи жени! Е как да нямаш страх, като си до гърдите им, изцепи се Рачков.

Високият метър и 87 см Азис стана над два метра с обувките и не имитира Бионсе, а по-скоро беше нейно уголемено копие и истинска карикатура. Той мяташе, намазани с брокат бедра, тресеше изкуствен бюст, развяваше перука, приклякаше да покаже гащичките си и летеше по сцената като неудържима фурия.

В песента обаче вложи доста родни фолк мотиви и тя също излезе като пародия. Целият му външен вид, стресира и публиката и този път тя не му даде най-високата оценка, както прави обикновено.

Журито също беше скептично, похвали го с половин уста и му отреди трето място отзад напред.

Явно опитите да вкарват Азис непрекъснато в женски роли не са успешни винаги и за другата седмица уж неманипулираният бутон на късмета му отреди мъжка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *