Азис бесен: Няма да й проговоря на подлата Николета!

azo_nikoletaНиколета Лозанова отново заби нож в сърцето на Азис и по-скоро в наедрелите му задни бутове.

Въпреки че двамата бяха приятелки и се наричаха един друг „сестро“, те развалиха крехката си дружба на два пъти. Преди време Николета се отрече от „сестра си“, защото Азис прояви нахалството да изкаже публично свое мнение за песен на Алисия и да подкрепи любовта й с Ники Михайлов.

Почувствала се предадена, мургавата плеймейтка започна здраво да си отмъщава, като се подиграва на певеца, както само тя го може! Залости дома си за него и го обяви за персона нон грата. На Васко не му пукна особено и си остана приятел с Валери и тогавашната й врагиня Андреа.

След време Николета отново го прикотка, защото да имаш Азис за враг е прекалено опасно и некомфортно.

Какво съгреши пак в очите й певецът не е ясно, но тези дни тя внезапно му нанесе нов удар. В предаването „Папараци“ Лозанова го изтипоса по анцуг, как се връща неглиже от пазар. Без да знае, че е следен и сниман, Азо размахва торбичка с покупки и по липса на фотошоп се вижда колко е напълнял. Камерата се спира на закръгленото му лице, налятото дупе, наедрелите крака и пухкавите бузки.

Свидетели твърдят, че певецът бил шокиран от гледката. Знаел, че е напълнял, но не допускал, че Николета ще насъска кучетата си и ще ги пусне след него. И то да го снимат в неугледен вид, като отпуснат чичка, будещ смях и съжаление.

„Повече няма да я погледна тази! Няма да й проговоря до края на живота си“, беснее Азо. Той мълча цели два дни, а после гордо пусна във фейсбук снимка как феновете му в Турция чакат с часове на опашка, за да си купят билети и да го чуят как пее.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *