US-Идиот! Блинкен поздрави България за 3 март: Обединени сме в усилията да подкрепим Украйна срещу военната агресия на Кремъл!

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен поздрави България за Националния й празник 3 март.

 В изявление, публикувано днес на страницата на Държавния департамент, Блинкен каза:

„От името на САЩ приемете моите най-добри пожелания към българския народ по случай 146-та годишнина от деня на Освобождението на България.

САЩ дълбоко ценят нашите повече от 120-годишни дипломатически отношения с България. Партньорството ни, основаващо се на споделени демократични идеали, насърчава мира и просперитета на нашите два народа и допринася за единството и сигурността на Европа и трансатлантическата общност.

Признаваме ангажимента на България да задълбочи своята интеграция в европейските институции, да гарантира енергийната си сигурност и своята икономическа жизнеспособност и да укрепи партньорството си със съюзниците от НАТО. Обединени сме в усилията си да подкрепим Украйна и народа ѝ в борбата им да защитят тяхната страна и свобода от военната агресия на Кремъл.

Очаквам с нетърпение по-нататъшно партньорство в насърчаването на по-сигурно, проспериращо и справедливо бъдеще за нашите две свободолюбиви нации“, се казва в изявлението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен.

Коментарът на Скандално.нет:

Г-н Блинкен, едва ли има българин, който да се заинтересува, камо ли трогне от твоя лицемерен, че даже арогантен и гротесков поздрав! Ние, българите, си знаем едно: Цар Александър Втори ни освободи от турско робство, а от американско ще ни избави президентът Путин! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

29 коментара

 1. БЛИНКЕН ЗА ДА ДОКАЖЕШ СВОЯТА ЛОЯЛНОСТ ,
  ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ПРИМЕР-ПЪРВИ НА ПЪРВА ЛОНИЯ
  НА ТОЗИ КОНФЛИКТ С ПУШКА В РЪКА.

  • Блинкен е евреин.

   Неевреите са животни в еврейския Талмуд:

   СЕКСЪТ С ГОИ (НЕЕВРЕИ) Е КАТО СЕКСА С МАГАРЕТА
   (Вавилонски Талмуд, Berakoth 58a)

   „ГОИТЕ“ (НЕЕВРЕИТЕ) СА „МАГАРЕТА“
   (Вавилонски Талмуд, Беракот 25b)

   ХАНААНСКИТЕ РОБИНИ (НЕЕВРЕЙСКИ РОБИНИ) СА МАГАРЕТА
   (Вавилонски Талмуд, Кетубот 111а)

  • Гоите (не-евреите) са животни – талмудическият NWO

   Според евреите – Постоянна характеристика на Новия световен ред е, че гоите са животни и ние се определяме от нашите животински желания.

   Животните (не-евреите) нямат права.

   Талмудът казва, че само евреите участват в Бога. Всички не-евреи са животни.

   „Съвременният евреин е продукт на Талмуда…“ – „Вавилонски Талмуд“, публикуван от Boston Talmud Society, p. XII

   Евреите наричат останалите жители на Земята, не-еврейските народи, „гои (говеда)“.

   „Бременна не-еврейка не е по-добра от бременно животно.“ – Coschen hamischpat 405

   „Душите на не-евреите произлизат от нечисти духове и се наричат прасета.“ – Джалкут Рубени гадол 12б

   „Въпреки, че не-евреинът има същата телесна структура като евреина, той се сравнява с евреина като маймуна с човек.“ – Schene luchoth haberith, p. 250 б

   „Ако ядеш с не-евреин, това е същото като да ядеш с куче.“ – Тосапот, Джебамот 94b

   „Сексуалното сношение между гои (не-евреи, говеда) е като сношение между животни.“ – Талмуд Синедрион 74b

   „Позволено е да се отнеме тялото и живота на не-евреин.“ – Sepher ikkarim III c 25

   „Закон е да се убие всеки, който отрича Тората. Християните принадлежат към отричащите Тора.“ – Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5

   „Евреинът има право да убие всеки гой (не-евреин) – със собствените си ръце.“ – Талмуд, Abodah Zara, 4b

   „Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните гои (не-евреи), прави жертва за Бог“ (жертвоприношение). – Талмуд: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

   • Талмудът е писан от офицерите на руските царе.Отвори КБЕ на статия „Юдаизъм“

 2. Жалко е да си прост, а още по-жалко е да си прост, а да се мислиш за умен.
  Смърт на всички британоварварски ционисти поробили България и българите!
  Поклон и благодарност пред братята руснаци за свободата!
  Да живее България!

 3. Наследникът на тия венецианци описани от Шолохов в Притихналия Дон причинили кървава сеч. Цял свят им е родина, нам сал една дадена е. Черней горо, двама да чернеем, ти за листи, ази за Родина

 4. Му серем на блинкен празнично в устата! каза:

  МУ СЕРЕМ НА БЛИНКЕН ПРАЗНИЧНО И КОЛЕКТИВНО ФОСТАТА. МУ СЕРЕМ В УСТАТА И НА НЕГОВИЯ ШЕФ БАЙ ПЪН С НАСРАНИЯ ПАМПЕРС И ДЕМЕНЦИЯТА!
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТРЕТИ МАРТ, БЪЛГАРИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ! ВЕЧНА СЛАВА НА РУСИЯ И НА ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ НАШИ РУСКИ БРАТЯ!
  БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА Е ОТ ВЕКОВЕ И ЩЕ Е ЗА ВЕКОВЕ – НАПУК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗРОДИ!!!

 5. Колониалният апетит на англосаксите е безграничен. Една островна държава с площ почти колкото България и с 55 милиона население все още е колониална сила. Нейната рожба САЩ е заразена от същата болест. Наглостта на тези правителства е безгранична, макар да са търпяни векове. Ами да се обясним в любов на евреина Блинкен и да сме му благодарни за цялото ни щастие. Да благодарим на г-н Благов за послесловието, което е и нашето верую.

 6. Ще си признае ли това еврейче Блинкен за геноцида, които подготвиха и осъществиха над един цял народ -украинския. Не си ли дава сметка, че светът, не само българите си даваме сметка за тази сатанинска лицемерна политика за доминация и експлоатация на целия свят. Щатите произвеждат , според данни, 20% от световното производство, а консумират два пъти повече. Докога светът ще търпи колониалните мераци на Англия, докога. Единствено Русия със своя дух, с кръвта на хиляди запази своята независимост и освобождава света от колониалните му господари.

 7. По-сигурно, проспериращо и справедливо бъдеще? Да , чакаме и го ние, но вижданията ни за него са на 180 градуса от тези на неоконсерваторите.

 8. Един бивш американски военен и разузнавач сподели, че един от прародителите(не си спомням баба или дядо) на Блинкен е бил от Киев, когато отворили архивите, видяли, че пишело , че прародителя му, е роден Киев, Русия, а не „Украйна“. Те знаят истината, че Украйна е руска територия и част от Русия, знаят я!

 9. Един бивш американски военен и разузнавач сподели, че един от прародителите(не си спомням баба или дядо) на Блинкен е бил от Киев, когато отворили архивите, видяли, че пишело , че прародителя му, е роден в Киев, Русия, а не „Украйна“. Те знаят истината, че Украйна е руска територия и част от Русия, знаят я!

 10. Оффф, не мога да си губя времето да го чета този идиот, но знам че след десетина години, ще напира да се преименува на Антон Блинчик.

 11. Сландално,нет трябва да си пиете лекарствата,а не да коментирате

  • Когато интелектуален пигмей се пъне да изглежда умен и се прави на вожд, дюзата му не издържа на напъна и хората бързо подушват аромата на фекалните им усилия.
   Скандално, да внимавате, че другарката В.М. ей сега ще изпрати х-мен, х-менката, супермана, суперменката, айрънмена, айрънменката, железният бабаит и хилядите други освободители-демократи да ви вкарат в правия път. :)

   Аз обаче също имам забележка към редакцията, ако можете вземете си преведете капчата, че не ми е приятно да ме карат да смятам на „божественият“ ингиш.

   • Пънеш се да изглеждаш умен,а си психично болен.Защото не се лекуваш

   • лапай си хапчетата и оздравявай

 12. Блинкен- фостата да си ЕПМ. Гледай си неграта в щатите. Мий им краката и им пий чорбата, боклук и не се занимавай с България. Евроатлантизма си го наври отзад…..

 13. Иракската държава изритва от територията си американските войски, така натрапчиво натресени от толкова години. „L’Irak va mettre fin à la mission de la coalition internationale dirigée par les États- Unis“ Ирак ще прекрати мисията на международната коалиция, ръководена от САЩ. Това е бе Господа, винаги ще има такива зомбирани момченца като В.М. които не само нищо не знаят и не искат да знаят. Ходете във форумите на ФАКТИ, на Фрогнюз и др.Там захранването с русофобията се прави като за прасета.

 14. Допускам, че нашите американски „доброжелатели“ ще бъдат изгонени и от Сирия, където крадат петрола им по-нагло и от средновековните пирати,изгониха ги и от Афганистан. Слушайте го бе проф. Семов, имаме толкова умни българи, а ни навират в носа само Дойче Веле,щото млади говедца колкото искаш.

 15. Америка партнъори няма, Европа не приема да такина, нерде нас. Корпоративна е държава, дълбоката, по Тръмп. Начело им е управителен съвет на собствениците, нефт, оръжеен и сие и те дават решения на изпълнителния директор президента решения какво да мисли, каже, прави. Под него са директорите на отдели, Блинкен напримерно. А президентите в другите страни са само марионетни изпълнителни директори под разпореждането на американския управителен съвет. И когато чиновници живота ти решават, те не са народ, на народ е дадена илюзията избирателната урна и само там упражнява той своята власт, която инак, целата, произлиза от него, но и на илюзията намериха колая, машината решава вместо него. Неолибералната парадигма не е пазарна стратегия а политическа и се ползва за разрушаване на непокорили се държави. За другите, покорените, се позволява търговското сътрудничество, без смокиново листо американския интерес и печалби, о, да и чаша гола вода

 16. Какво общо има усрайна с най-светлия Празник за българския народ – Освобождението на Нашата Мила Родина от турско иго, благодарение на Русия, Българското Опълчение и други знайни и незнайни Герои? И към кого е адресирана сия дрисня? Но! С такива „послания“ броят на русофилите главоломно расте! Та! Так держать, мигащ-нешо си!

 17. Тук много нови пришълци –виждаме ???
  Буен “ интелект“ се размазва ??
  Изливайте си шльокавицата –там от където сте дошли !

 18. Някой срешна ли поздравления от английската кралска особа за нашия празник, или поне едно изхождане на Камерън в знак на любов и уважение към нас аборигените.

 19. В.М.-не си познал.
  Омитай си партакешитех@зарско л@йно.
  Тук не ви минават номерцата!
  Браво на Скандално за коментара!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.