Слави глобява Краси Радков заради скрит хонорар

Слави Трифонов и Краси Радков

Наказва го с 3 000 лева заради неподчинение

Слави Трифонов и Краси Радков се изпокарали много жестоко след като шефът надушил, че актьорът го е прескочил и си е прибрал хонорар за участие без неговото знание и благоволение. Слухът за това се разнася из коридорите на бТВ от седмица и според тях Дългия е наложил глоба в размер на 3 бона заради явното пренебрежение.

Слуховете разказват, че Краси и жена му Станислава отишли на сватба на техни приятели, на която уж трябвало само да се черпят и веселят. През цялото време обаче Радков така и не престанал да се прави на весел пред останалите гости, като непрекъснато вадел от торбата си само отбрани смешки.

Слави Трифонов и Краси Радков

Всички се поцепили от смях, а когато започнал да изпълнява някои от най – популярните си телевизионни роли, хората направо изпаднали в истерия.

По един или друг начин обаче Слави подочул какво се е случило и той веднага привикал артиста на разговор в кабинета. Естествено никой освен ГДОБП не знае за какво са си говорили, но според очевидци Краси излязъл жив пребледнял от шефската стая и дълго време се наливал с вода, за да се съвземе.

После Краси Радков признал пред своите близки колеги от „Шоуто на Слави”, че е бил принуден да понесе ужасяващо конско евангелие и никакви оправдания не могли да умилостивят големия бос. Признал си, че действително е взел хонорар от 3 000 лева и поради това толкова била и наложената от плевенчанина глоба.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.