Ути Бъчваров гушнал 1 милион лева от БНТ за година

Ути Бъчваров

Официално твърди, че заплатата в телевизията не стигала дори за консумативите

Ути Бъчваров изкарвал парите си, като готвел на частна практика на различни богаташи, разкриват негови запознати. Той се принуждавал да прави това, защото в телевизията му давали толкова мижав хонорар, че не можел да си покрие дори и сметките с него.

Това до известна степен се дължало на старите кадри в БНТ, които страшно много завиждали на успеха му и правели всичко възможно, за да му стъжнят живота. Защото според общото мнение на драгите зрители, в България нямало друг готвач, който да влага толкова артистичност в готвенето, както и да съчинява за всяко свое предаване различни истории.

Ути Бъчваров

Поради тази причина показването му по телевизията било по – скоро с рекламна цел, за да го научат хората и да го търсят да им готви по къщите. А от баровците Бъчваров съдирал по четири кожи от един гръб, за да им угоди и сготви каквото си искат.

Особено много го търсели, защото умеел страшно добре да приготвя месо от дивеч. Именно тази му способност била и в основата на неговия успех, защото навремето ръка му подал не друг, а сикаджийският бос Бай Миле, който си умирал да похапва крехка мръвка. Той често наемал Ути Бъчваров да му приготвя различни специалитети и след като се сприятелили му помогнал да надскочи конкуренцията.

Мнозина обаче не са съгласни с тези твърдения и споделят, че според официалните доклади Ути е  гушнал точно един милион лева от Канал 1 само за миналата година.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JR4YlG2KGvA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.