Порно звезда опитвала да изнасили Стоичков?

Христо Стоичков

Камата отказал категорично и я пратил да си върви

Опустошителната порно звезда от Испания Мария Ла Пиедра направила откровен опит да изнасили Христо Стоичков, докато нашия бил треньор в „Селта”. Той обаче проявил характер и без да му мигне окото я натирил да си върви, докато е жива и здрава.

Това стана ясно по време на премиерната прожекция на биографичния филм за най – известния български футболист, който се състоя преди няколко дни в столицата София. В киносалона тръгнала клюката, че секс зверицата била толкова навита, че една вечер влетяла в дома му през терасата на втория етаж.

Мария Ла Пиедра

Иначе, двамата се запознали по време на вечерно парти в къщата на испански кмет. Местните тузари се надпреварвали да получат вниманието на Камата и блондинката още тогава откачила от мерак. Към края на вечерта вече било невъзможно да я удържат. Пиковият момент настъпил, когато Ицо отишъл до сервизното помещение по свои си работи и Мария налетяла без да се двоуми.

За щастие охранителните камери работели безотказно и гардовете забелязали, че става нещо нередно. За секунди се хвърлили към помещенията и с яките си мускули успели да отделят елитната красавица от джобовете на Христо Стоичков.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.