Пийте чай от шипки за зверски секс

Тези ще бъдат ваши ако пиете достатъчно чай от шипки

Полезната билка връща загубения мерак за дни

Ако искате да бъдете неотразими в леглото, всеки ден пийте поне по два литра чай от балкански шипки, съветват родни сексолози. Те обясняват, че горският плод съдържа в себе си толкова полезни вещества, че е в състояние да превърне и най – заспалия мушморок в безстрашен лъв, който с един замах на опашката ще разкъса всяка зверица и ще я накара да говори с години за неговите безчинства между чаршафите.

Тайната на шипката се крие в изключително богатото й съдържание на витамини. Нейният плод има доста разнообразно действие, което се прилага под различни форми не само в народната медицина, но и в производството на безскрупулните фармацевтични предприятия.

Шипки

Извлекът от шипка притежава редица силно лечебни свойства, сред които занижаване нивото на вредния холестерол и почиства кръвоносните съдове. В същото време е изключително силен диуретик, има и кръвоспиращо действие.

Богатото съдържание на почти всички видове витамини (C, B, E, K, P) в шипките активизира системите на организма, засилва в пъти възстановяването на тъканите и синтезирането на хормоните. Огромно е и благотворното влияние върху обмяната на веществата и полезното усвояване на храните от организма. Освен това спомага много и за предпазване от различни вирусни заболявания.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.