Асен Блатечки е най – скъпоплатеният бг актьор

Асен Блатечки

На крачка от първия милион в банка

Асен Блатечки безспорно е най – скъпоплатеният български актьор, издадоха родни кинодейци. Информаторите разкриха, че под привидното си безгрижие криел суров и борбен дух, който му помагал страшно много в пазарлъците преди подписване на контракт.

Само за тази година, звездата на „Стъклен дом” прибавил в банковите си сметки малко повече от 700 000 лева суха пара, което му позволило да разпусне и да забави ритъма. До момента името му се изписа в общо четири кино и тв продукции, с чиито хонорари е успял да събере тази завидна сума.

Асен Блатечки

„Много добре знам кой колко взема в България. Асен е безспорния номер едно за тази година и до края на декември нищо чудно да закръгли на един милион лева чиста печалба. Той умее страшно много да се пазари и да се възползва от факта, че сега няма кой знае какъв избор на млади актьори за мъжка роля където и да било. Интересното при него обаче е, че не се пуска като другите да инвестира в недвижимости, а къта всичко в банката” – споделя запознат.

Преките конкуренти на Асен Блатечки, сред които Калин Врачански, Деян Донков, братята Бахарови и Владо Карамазов, получавали далеч по – малки хонорари. Толкова нищожни в сравнение с неговите, че да те е срам да ги кажеш. Всички обаче били солидарни един към друг и за разлика от своите колежки – жени, не изпадали в нелепи скандали от най – обикновена завист.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=dcfOMxE0LkY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.