Вихра разката Кали във фейсбук

От личния си профил в социалната мрежа небезизвестната Вихра зададе ироничен въпрос към предаването  „Споделено с Кали“ защо така пада рейтинга им. С две думи нейният си бил висок, но откакто Кали поела предаването, направо го срутила.

 Ексводещата даже прилага и линк за падналия рейтинг и коментира, че и тя се е развеждала миналата година, но не позволила това да съсипе рейтинга й, докато заместничката й Кали стояла като мумия на екрана и пропъждала с вялото си екранно присъствие и последните фенове на предаването.

 В момента Кали е в развод и се водят тежки дела. Нейният съпруг Антон Краус, който преди няколко месеца разбра, че тя си има второ, паралелно семейство, изля гнева си върху бившата си половинка и сега водещата си плаща за греховете и трепери за изхода на делото.

Дори приятели на Вихра я помолиха да бъде по-снизходителна, но тя пак отговори „Аз също се развеждах, а тук, леле боже, какво се случва?“ Намесиха се дори продуцентите на предаването, които написаха на Вихра да спре да се излага с нейната злоба и да не се връща назад. Има си друго предаване, друга аудитория и не е колегиално да коментира какво се случва с рейтинга на колегите й. Бившата половинка на Иван обаче продължи да се подиграва с Кали, като обяви, че профилът й в социалната мрежа е нейно лично виртуално пространство и може да си пише каквото иска. Сега го разбирам Иван, не му е било лесно на човека, написа пък анонимен ник, възмутен от изцепките на Вихра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NXZxyqdN__A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Стига сте писали за тези две боклуджийки-Каквато е Вихра,такава е и тази ГАЛИНА,преименувала се Кали-какво като завърши философия-та днес всичко се плаща и взима-и двете жадни за пари,а нищо не представляват-Каква порнография беше като ВИХРА се съблече в ефир-по коя западна телевизия сори и проститутките няма да се събличат-и тая фолк певица каква журналистка може да бъде-но в България всичко е за продан-отвратителна държава-на чалга философките

  2. Отвратителна държава в ,която всеки ден четем за трепетите на Вихра!

  3. Вихра си прави фалшиви профили за да плюе през тях.Голяма излагация

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.