Камелия не е лесбийка, спи с Люси за пари

Люси и Камелия

Правела се на влюбена в певицата, за да живее добре

Гаджето на певицата Люси Дяковска – Камелия била бисексуална, но всъщност повече предпочитала мъжете. За това разказаха хора, които по един или друг начин се познават с нея в реалния живот и много добре знаели за какво всъщност става на въпрос.

Поведението й в къщата също издавало, че предпочита да си има мъжка компания, отколкото да се занимава с женски секс. Още когато влезе във „ВИП Брадър”, тя се заигра с Ники Мартинов – Сървайвъра, а техните отношения прераснаха неусетно в отявлен флирт. Това провокира Люси да побеснее от ревност и желание, поради което двете едва не издадоха връзката си, още преди продуцентите да им позволят.

Люси и Камелия

След като Ники беше натирен от зрителите и си тръгна към дома, Камелия започна да се увърта около Багата. Преди малко повече от седмица тя дори го предизвика да я награби на диванчето във всекидневната, но този гаф бе определен като невинна шега. Настъпателната политика на Ками към боеца обаче продължи и сега тя не пропуска нито един шанс, за да се натиска с него където завари.

В крайна сметка, зрителите на „ВИП Брадър” са категорични, че поведението на Камелия е повече от унизително по отношение на Дяковска. От километри личало, че тя е с нея само заради парите. Според разказите на фалшивата принцеса, тя имала няколко връзки с мъже и се била „осъзнала” накъде да обърне резбата след като разбрала, че Люси е влюбена в нея и е готова на всичко.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.