Къци обиден, че играе гей

Къци Вапцаров

Къци отказа да става гей и започна да се слага на тризначките

Събитията във „ВИП Брадър” получиха неочакван обрат, след като гоненият от всички Къци реши да се сдуши с тризначките и по този начин да си осигури мощен гръб в борбата за надмощие. След като им се подмаза достатъчно мило, той насъбра необходимите кураж и самочувствие да заяви, че той е „най – добрият” в къщата.

Вапцаров твърдо отказа да изиграе образа на нежен латиноамерикански ховосексуалист, която роля му бе отредена в подготвяната от съквартирантите постановка. Понеже не му намериха друго място в сапунката „Споделена любов”, на него не му остана нищо друго, освен да се сърди сам на себе си в компанията на трите руси жени.

Тризначките

Четиримата се отцепиха от групата и вместо да усъвършенстват театралните си умения, започнаха да клюкарстват по адрес на останалите. Мистър Невада обяви, че няма никакво желание да играе в пародията, но за да не стане скучен на своите съотборнички от групата на аутсайдерите, реши да се направи на интересен като имитира Азис.

„Ще им го изиграя, д***а и тъпия образ, ама както аз си знам. За да покажа отношение ще вляза в образа на Азис, вместо да се правя на латино педал. Защото знам, че искат да ме компрометират, за да спечелят те парите” – зарече се Вапцаров.

В този момент Мариана Попова и Никол Станкулова го нападнаха заради позорното му поведение и безпричинната гавра с Азис, който пък най – малко му е виновен за каквото и да било. Той видимо се уплаши и на секундата изтича при сестра Надежда, за да го подкрепи. Къци обаче предвидливо опита да мотивира тризначките, като им се позмаза с думите, че са много „мили и естествени”.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.