Любен Дилов влиза в Къщата, но за 48 часа

Любен Дилов-син ще спази уговорката си с Ники Кънчев и ще влезе в Къщата в понеделник. Той се хвана на бас с водещия, че ще успее да защити Кристина Патрашкова и тя да остане вътре, но журналистката излезе въпреки защитата му и сега той ще я замести физически и интелектуално.

Дилов не е особено очарован, че ще трябва да съжителства с хората, които като коментатор прави на пух и прах. Той не е и от този тип личности, които се хващат на игри заради слава, да блеснат, или да се самодокажат. Но е мъж и ще си спази думата. Освен това в затвора ще остане само 48 часа. Продуцентите му Иван и Андрей казали твърдо, че не могат без него и че той има договор с тях и така го спасили от лапите на Ники Кънчев, който го готвеше поне една седмица да се гърчи сред виповете вътре. Забелязва се една странна тенденция. Тези, които говорят отвън, дават акъли, критикуват, пенят се, доказват на думи едно или друго, но ако опре самите те да са там, бягат презглава.

Най-вероятно Любен Дилов ще прекара в компанията на Фънки и Юлиян и ще се опита по някакъв начин да утеши Къци, или да му даде ценни съвети как да се държи. Възможно е обаче и да се свие в себе си и да играе предпазливо, защото вътре дебнат фурии като тризначките и Златка и нищо чудно да се окаже в епицентъра на някой скандал. Бившият кукувец отсега се чудел и как ще спи, като най-големите „веселби“ стават нощем и нищо чудно да отпере някоя възглавница и той. След номинациите в сряда, ще си плюе на петите и ще изчезне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sFiFKmi7NFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.