Златка била по – секси без силикон

Златка Димитрова

Плеймейтката била по – привлекателна без силиконовия тунинг

Десетки хиляди почитатели на родната секс бомба Златка Димитрова заявиха категорично, че любимката им е била в пъти по – сексапилна преди да напъха ужасяващите 840 кубика силикон в бюста си. По техните думи тя въобще не е имала никаква нужда да слага импланти, които само я обезличили и направили да изглежда като всички останали.

Черната Златка без силикон

За мнението на феновете се разбра от техните коментари под снимка на Злати отпреди няколко години, на която тя гордо позира на плажа в Бургас. Там тя е повече от секси, въпреки че според запознати обиколката на гърдите й е едва 92 сантиметра. След козметичната интервенция циците й се раздуват до 108 см обиколка, но това в никакъв случай не я прави по – еротична.

За естествената красота на шоу гърлата свидетелства преди време и козметичният хирург д-р Енчев, който именно поставил силиконовите добавки. Медикът разказва, че преди операцията бил твърдо против корекциите във външния й вид, но думите му така или иначе останали неразбрани.

Светски хроникьори пък припомнят, че когато си слага силиконовите импланти, красавицата от Бургас все още е гадже на самбиста Благой Иванов – Багата. Той самият бил категорично против тогавашната му приятелка да се прави на секс бомба, но Златка останала безчувствена към неговите съвети и настоявания.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.