Нина Добрев на зверска диета за отслабване

Нина Добрев

Специални клаузи в договора с продуцентите забранявала на Нина Добрев да надебелява

Симпатичната актриса от български произход Нина Добрев, била принудена да се подложи на зверска диета за отслабване по задължение, писаха медиите в Канада. Тя била пришпорена от своите мениджъри, защото качила няколко излишни кила, което било недопустимо заради специална клауза в договора с тях.

Нина Добрев

Освен това, родената в София красавица започнала да посещава зала за вдигане на тежести, където топяла излишните мазнини с помощта на професионален фитнес инструктор. Четири пъти в седмицата Нина играела по специална програма с много повторения и половин час плуване в закрит басейн. Когато предстоели снимки по бикини правела редовни кросове от по няколко километра и интензивна тренировка за коремната преса.

„Красотата изисква жертви. Лошото е, че когато трябва да се подлагам на диета ставам изключително нервна и не искам никой да ми е пред очите. Непрекъснато съм в лошо настроение и понякога съм склонна да нагрубявам всички около себе си. Но въпреки всичко, най – важно е да не забравям откъде съм тръгнала. Навремето нямахме много пари и нашите правеха всичко възможно, за да ме издържат” – признава красавицата.

Нина Добрев допълва, че най – лошо ставало, когато се налага да варди диета по време на снимки. Тогава ограничавала храната си до няколко вида ястия, основно богати на протеин. Те обаче изобщо не я засищали и се чувствала сякаш може да изяде цял бик. Единственото нещо, което можела да си позволява на воля било кафето, от което пиела по няколко литра на ден.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TRAARsVrw6w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.