Огромни цици взеха акъла на Куката от „Под прикритие“

Силиконов бюст

Куката от „Под прикритие” заряза гаджето си Снежана Макавеева и лудна по силиконова гърла

Мрачният персонаж Мариян Вълев, по – добре познат като Куката от „Под прикритие”, втрещи гостите на светски купон, като се появи в компанията на никому неизвестна секс бомба с огромни силиконови цици. Изненадата дойде най – вече от факта, че досега той се подвизаваше на подобни събития с официалното си гадже Снежана Макавеева, от която този път обаче нямаше и помен.

Куката и Силвия Бахати

Непознатата красавица за броени секунди фокусира вниманието към себе си и някои от присъстващите купонджии буквално изглеждаха зашеметени само от външния й вид. Гърлата втрещи с напомпани до пръсване джуки и огромно деколте, което издуваше оскъдното облекло все едно на мястото на бюста са натикани две узрели дини. Любителите на женските прелести се разахкаха от възхищение и зашушукаха ентусиазирано, че рядко се среща толкова добре тунингована красавица.

Мнозина се опитаха да се присламчат към интересната двойка, но Куката и хубавицата побързаха да се заврат в най – отдалечения ъгъл когато разбраха, че са обект на особено внимание от останалите.

Все още не е ясно коя всъщност е непознатата хубавица на Куката, но според сведущи лица, това е секс бомбата от Велико Търново Силвия Димитрова – Бахати, която преди около две години спечели почетното звание „Мис Силикон”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=K4SynyflNh4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.